Lumipallo korvakorut

73,00 

Suunnittelija: Anitta Vierelä

Lapsuuden lumileikit inspiroivat Anitta Vierelää luomaan Lumipallo-korusarjan, jossa hopeiset lumipallot heiluvat ja kilisevät iloisesti korvalehdillä ja ranteessa.

925 hopeaa.
Valmistettu käsityönä Inarissa.

Toimitus Postin Pikkupaketilla kotiin asti 4,90 €.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3083 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lumi on tällä Lapissa joskus riesanamme, mutta enimmäkseen se on ilon aihe. Lumipallojen pyörittely, lumisota ja lumilinnojen tekeminen kuuluvat ehdottomasti talven riemuihin.

Lapsuuden lumileikit inspiroivat Anitta Vierelää luomaan Lumipallo-korusarjan, jossa hopeiset lumipallot heiluvat ja kilisevät iloisesti korvalehdillä ja ranteessa.

Korun pituus 7 cm, 8,5 cm koukun kanssa
Lumipallon leveys 1,2 cm
925 hopeaa

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumipallo korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *