Mustavalkoinen iso sisustustaulu Kanerva taidevalokuvavedos

99,00 289,00 

Myyjä: Nita Rebekka Huomo

Pohjolan kasvit-sarjan Kanerva-teos. Mustavalkoinen fineart-vedos sisustustauluksi, valittavana eri kokoja.

Niin hento ja kaunis, niin yksityiskohtainen ja tarkkaan harkittu. Mitä minä olisin ilman luontoa, tai maata jalkojeni alla?

Rebekka Huomon kuvasarjassa pohjolan kasvit nousevat näkyviksi uudessa valossa. Graafisissa mustavalkosommitelmissa piirtyvät mm. kanervan, männyn ja saniaisen yksityiskohtaiset muodot. Alkuperäiset kuvat on yksittäisvedostettu käsin.

Aito, suuri taidevalokuvavedos on näyttävä ja tyylikäs sisustuselementti. Yhdistä useampi konaisuudeksi.

Rajattu editio koko
50 x 70 cm
Editio 5 + 2 artistin kappaletta
Signeerattu, numeroitu

Rajoittamaton editio koot
40 x 60 cm | 30 x 40 cm

Kaikki koot fineart-vedoksia (Giclée-vedos) korkealaatuiselle valokuvapaperille. Huomaathan, että mukana ei tule kehyksiä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Miten kuva toimitetaan? Onko siinä kehykset valmiina?

Kuva toimitetaan 1-2 cm valkoisilla reunoilla, rullattuna printtinä. Mukana ei tule kehyksiä, mutta vedos suositellaan kehystettäväksi tai pohjustettavaksi ennen ripustusta. Kuvakoot ovat standardeja joten valmiita kehyksiä löytyy hyvin eri liikkeistä. Lisäksi paikkakuntasi ammattilainen osaa varmasti neuvoa valokuvan kehystyksessä tai pohjustuksessa.

Mitä tarkoittaa editio?

Kuinka monta teosta tässä koossa on valmistettu maailmaan. Rajoitettu editio tarkoittaa, että teosta vedostetaan vain tietty määrä eikä yhtään enempää. Rajoittamaton editio tarkoittaa, että teosta voidaan vedostaa kysynnän mukaan.

Mikä ihmeen Fineart-/Giclée-vedos?

Giclée-vedos on korkealaatuinen mustesuihkutuloste. Usein käytetään arvokasta, erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettua paperia sekä erikoistulostimia, joissa on enemmän pigmenttivärejä. Fine art-vedoksissa värit toistuvat syvempinä ja ne kestävät jopa 100 vuotta.

Sisustusjuliste, valokuvajuliste, sisustustaulu vai taidevalokuva

Mitä eroa on julisteella ja taidevalokuvavedoksella? Julisteet ovat usein massatuotettuja ja taidevalokuvaa vedostetaan rajallinen määrä. Siksi taidevalokuvalla voi olla keräilyarvoa.

Juliste on usein painojäljeltään ja materiaaleiltaan heikompilaatuinen. Juliste haalistuu ja haperoituu, kun taas museolaatuiselle taidepaperille vedostettu kuva kestää sukupolvelta toiselle.


Kuvakrediitti: 3D-mallit jcomp – www.freepik.com

 

Lisätiedot

Koko

50 x 70 cm edit. 5, 40 x 60 cm, 30 x 40 cm

Nita Rebekka Huomo

Kankaankutoja ja valokuvataiteilija Nita Rebekka Huomo suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Hän seurasi unelmaansa muuttamalla etelästä Inariin toteuttamaan visiotaan. Nita Rebekka haluaa nostaa perinteisten, käsin valmistettujen tekstiilien arvoa tuomalla ne tähän päivään, ja tarjoamalla yksilöllisyyttä ja kotimaisuutta arvostaville asiakkailleen täysin uniikkeja tekstiiliteoksia.

Tuotteet

Kaikkialla ympärillämme vallitsee luonnon hallittu kaaos. Tätä ilmentävät myös Nita Rebekan modernit taide- ja sisustustekstiilit, joissa orgaanisen rönsyilevät elementit tasapainoilevat geometristen kudontakuvioiden kanssa. Nita Rebekka pitää suurista kontrasteista: kova materiaali kohtaa pehmeän, musta valkoisen. Hän rikkoo työssään perinteitä ja kokeilee rohkeasti uutta, mutta suuntaa aina määrätietoisesti hallittuun ja harmoniseen lopputulemaan. Kaikki Nita Rebekan tekstiilit syntyvät alusta loppuun asti käsityönä, korkealaatuisista materiaaleista. Jokainen teos on yksilönä valmistettu, massatuotantoa ei harrasteta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Nita Rebekka Huomo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustavalkoinen iso sisustustaulu Kanerva taidevalokuvavedos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *