Inarin Käsityöpuoti

Trust Badge

Meistä

Verkkokauppamme välittää taidekäsityötä, taidetta ja pohjoista muotoilua. Valikoiman kaikki tuotteet ovat käsin tehtyjä uniikkiesineitä tai piensarjatuotantoa.

Myyjät

Inarin Käsityöpuoti on itsenäisten toimijoiden yhteistyötä. Puotilaisten esittelyt ja omat kauppasivut.

Hyvien puolella

Asiakasta ja ammattia arvostaen. Kotimaista pienyrittäjää tukien. Ekologisesti, eettisesti ja yhteisöllisesti toimien. Tykkäämme hoitaa hommat reilusti.

Myyjäksi?

Teetkö käsitöitä tai taidetta suurella sydämellä?  Liity Inarin käsityöläisten All Star-joukkueesen ja aloita verkkokauppamyynti ammattiporukassa.

Blogista

Hugo Simberg Halla Frost

Vilujen viholliset: lämpimät villahuivit, viltit ja shaalit

Julkaistu
Hallatar haastaa ja talvi koittelee jo pian eteläisillekin palkisille, sille ei mahda mitään. Mutta hytinöille, vilunväristyksille ja hampaiden kalinoille mahtaa. Palelu on täysin vapaaehtoista, sillä sen voi poistaa elämästään Lapin karaisemien käsityöläisten käsinkudoituilla villatuotteilla. Kotimainen villahuivi niskassa sitä kävelee viheliäisenkin viiman lävitse kuin kissanpentukasassa ja kotopirtissä voi piiloutua Kuuran kylmiltä henkäilyiltä kauniin viltin tai torkkupeiton […]
Lue juttu

Ruskamummojen syysvaellus

Julkaistu
Ruskamummot ovat monilukuisia, jokasyksyisiä vieraita Yönpuolen Lapissa. Ruskamummojen vaellus ajoittuu yleensä syyskuulle, ja pian tunturinkyljet ja tienvarsikuppilat täyttyvät parveilevista ruskamummoista. Ruskamummot käyttävät ravinnokseen lähinnä edullista munkkikahvia, vaikka jahtaavatkin joskus kohdalleen osuvia poroja, ilmeisesti uteliaisuuttaan. Luonnonystävä voi seurata ruskamummojen raitoja kipuamassa verkkaisesti ylös alas Kaunispään pailakkapolkuja ja todeta jälleen yhden vuoden raakunhelmen vierähtäneen ikuisuuden helminauhaan.
Lue juttu

Ivalo ennätyslumissa

Julkaistu
Lapissa on nähty paikoin ennätysluminen talvi. Lumipeitteen paksuus on kurottanut pitkälle päälle metriin. Nappailimme tähän kuvaraporttiin koiranulkoilutuksen lomassa kuvia Ivalon kyliltä maaliskuussa 2020.
Lue juttu