Myyjäksi

Handmade in Inari

Teetkö käsitöitä tai taidetta suurella sydämellä? Onko sinulla itse tehty tuote, jota maailma on odottanut henkeään pidätellen alkuräjähdyksestä saakka? Liity Inarin käsityöläisten All Star-joukkueesen ja aloita ammattiporukassa verkkokauppamyynti koko maahan helposti ja riskittömästi. Tässä ei voi hävitä, jos ei laske häviöksi esimerkiksi menestystä.

Yhteistyön hedelmätarha

Myy paremmin

Puotilaisena saat markkinointiviestinnän ammattilaiset avuksesi. Saat mm. laadukkaat tuotekuvat, apua tekstisisältöjen muotoiluun ja vinkkejä pakkaussuunnitteluun. Ihan ilmaiseksi.

Löydä uusia asiakkaita

Löydä uusia markkinoita ja myy koko maahan. Saa tuotteillesi ilmaista näkyvyyttä. Mainostamme kauppaa ja tuotteita monissa kanavissa, printissä ja digitaalisesti. Mediabudjetti tulee talon puolesta.

Käsin tehty lasiesineet
Saat tällaiset aika kivannäköiset tuotekuvat Puodissa myytävistä tuotteistasi. Sinulla on lupa käyttää kuvia myös omissa kanavissasi.

Palvele paremmin

Tarjoa asiakkaillesi kotiinkuljetus, verkkomaksumahdollisuudet, lasku- ja osamaksu, ulkoistettu asiakaspalvelu…

Keskity olennaiseen

Antaudu luovalle työllesi, ja anna muiden säätää myyntihommat. Me myös pakkaamme ja lähetämme tuotteet puolestasi, jos haluat.

Yhteisön voima

Yhteisrintamassa muiden osaavien käsityöläisten kanssa on toiminnan kehittäminen helpompaa. Saat yhteisbrändiltä vetoapua ja toteutamme yhteisiä myynti- ja markkinointitempauksia. Puodilla on ollut yhteinen myyntitila Inarin kirkonkylällä kesäisin ja suunnitelmissa on on mm. yhteisiä messuosastoja ja pop up-myymälöitä.

Vältä turhia riskejä

Verkkokaupan ylösajaminen on vaativa urakka. Halvasta kaupasta on enemmän harmia kuin hyötyä ja laadukkaat maksavat maltaita. Puodissa saat ikioman kauppasivun heti, eikä tarvitse pantata pirttiä ja koirankoppia investointilainan pantiksi.

Kauppaa sinun ehdoillasi

  • Sinä päätät aina tuotteiden myyntihinnan.
  • Puodissa myyminen ei sido sinua mitenkään, pysyt itsenäisenä toimijana.
  • Ei aloitusmaksua, ei kuukausimaksuja, ei yllärikuluja. Maksat vain ennalta sovitun provision toteutuneista myynneistä.

Mitä me toivomme sinulta

Emme ikävä kyllä voi ottaa mukaan kaikkia tekijöitä. Haluamme pitää homman pienenä, jotta yksittäiset tekijät ja tuotteet eivät huku massaan.

Myyntikokoelmamme fokus on korkealaatuisissa tuotteissa, joiden suunnittelussa ja muotoilussa on käytetty luovuutta ja tekemisessä taitoa. Emme myy villasukkia tai vastaavia ”jokamiesluokan” tuotteita, vaan etsimme tekijöitä, jotka haastavat itsensä luomaan uutta tai hallitsemaan vaativien perinnekäsitöiden tekotavat. (Tämän sanomme kaikella rakkaudella ja kunnioituksella kaikkia Suomen villasukkia ja sukankutoijia kohtaan, te olette talven tärkeimpiä pelaajia. Niille vain löytyy sopivampiakin kauppapaikkoja.)

Emme vaadi taiteen tai taideteollisen alan koulutusta, eikä myynti edellytä y-tunnusta, mutta tekijän on oltava, no, hyvä. Inarilaisuus on meille se juttu. Sinun ei tarvitse asua vakituisesti Inarissa, mutta jonkinlainen kytkös Pohjoiseen pitäisi löytyä.

Ethän nyt säikähtänyt tylyjä vaatimuksiamme. Ei meillä kiveen kirjoitettuja sääntöjä ole. Tuotteen tai teoksen makeus se ratkaisee. Ekologisuudesta ja eettisyydestä saa läjän plus-pisteitä. Lisäksi arvostamme omaperäisiä ja outojakin tuotteita.

Ota vain rohkeasti yhteyttä, niin tuumitaan voisiko meillä synkata. Homma lähtee liikkeelle siitä, että soitat tai mailaat Piia Kankaalle: 040 256 9315 tai puoti@kasityopuoti.fi