Tuohikorut

Tuohikorut

Valmistettu käsityönä Inarissa

Korvakorut, rannerenkaat ja kaulariipukset lappilaisesta koivuntuohesta. Suunnittelija Anitta Vierelä.

Piensarjatuotantoa. Koruja on tarjolla vain muutama kerrallaan.
Jos jokin malli on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan tuotteen myyntisivulla.

Anitta Vierelän Tuohikorusarja
Anitta Vierelän Tuohikorusarja

Anitta Vierelän suunnittelema, luonnonläheinen tuohikorusarja yhdistelee nahka- ja hopeaelementtejä lappilaiseen koivuntuoheen.

Tuohi kerätään koivusta keskikesän aikaan, jolloin se irtoaa helpoiten. Tuohi irrotetaan siten, ettei se vaurioita puun kaarnaa.

Tuohi on kevyttä, helposti käsiteltävää, taipuisaa, ja lujaa luonnonmateriaalia. Entisaikaan tuohta hyödynnettiin samoissa käyttötarkoituksissa kuin muovia nykyään.

Tuohi-korvakorut
Tuohi-korvakorut
Tuohikorusetti: Kaulakoru ja korvikset
Koivuntuohi korvakoru Kettu
Kesän 2020 uutuus: Kettu-tuohikorvakoru
Isot hopea- ja tuohikorvakorut Sateenkaari
Talven 2020 uutuus: Isot hopea- ja tuohikorvakorut Sateenkaari

Korut on mattalakattu kestävyyden lisäämiseksi. Suihkuun, saunaan tai sukeltamaan korujen kanssa ei kuitenkaan kannata mennä. Lenkeissä, laukkasissa ja korvakorukoukuissa käytetty 925 hopeaa, lukot hopeoituja.

Osta tuohikoru omaksi tai lahjaksi

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Ilmainen 14 päivän palautus | Turvalliset suomalaiset maksutavat | Myös osamaksu

Korut valmistetaan käsin piensarjoina ja niitä on saatavilla vain pieniä eriä kerrallaan. Jos jokin malli tai koko on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan tuotteen myyntisivulla. Ilmoitamme sähköpostitse kun mallia on taas saatavilla.

Käsin tehty on yksilö. Huomaathan, että näiden tuotteiden valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.