Tuohikorut

Tuohikoru Tuplapompula-korvakoru.

Tuohikorut

Valmistettu käsityönä Inarissa

Korvakorut, rannerenkaat ja kaulariipukset lappilaisesta koivuntuohesta. Suunnittelija Anitta Vierelä.

Piensarjatuotantoa. Koruja on tarjolla vain muutama kerrallaan.
Jos jokin malli on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan tuotteen myyntisivulla.

Anitta Vierelän Tuohikorusarja
Anitta Vierelän Tuohikorusarjaa

Anitta Vierelän suunnittelema, luonnonläheinen tuohikorusarja yhdistelee nahka- ja hopeaelementtejä koivuntuoheen.

Anitta kerää tuohen inarilaisiin metsiin kaatuneista koivuista keskikesän aikaan, jolloin se irtoaa helpoiten. Tuohen ja hopean liitosta syntyy käsityönä tyylikkään yksinkertainen, luonnonkaunis koru.

Tuohi-korvakorut
Tuohi-korvakorut
Tuohikoru Tuohipompula-korvakoru.
Tuohipompula-korvakoru.
Tuohikorusetti: Kaulakoru ja korvikset
Tuohikoru setti kaulakoru korvakorut
Tuohikorusetti 2, kaulakoru ja korvakorut.

Korut on mattalakattu tai käsitelty ekologisella vahalla kestävyyden lisäämiseksi. Suihkuun, saunaan tai sukeltamaan korujen kanssa ei kuitenkaan kannata mennä. Lenkeissä, laukkasissa ja korvakorukoukuissa käytetty 925 hopeaa, lukot hopeoituja.

Osta tuohikoru omaksi tai lahjaksi

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin | Ilmainen 14 päivän palautus | Turvalliset suomalaiset maksutavat | Laskulla ja osamaksulla lisää maksuaikaa

Korut valmistetaan käsin piensarjoina ja niitä on saatavilla vain pieniä eriä kerrallaan. Jos jokin malli tai koko on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan tuotteen myyntisivulla. Ilmoitamme sähköpostitse kun mallia on taas saatavilla.

Käsin tehty on yksilö. Huomaathan, että näiden tuotteiden valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.