Julkaistu Jätä kommentti

Sylitarjotin on ratkaisu kaikkeen

puutarjotin sylitarjotin sylissä

Mystinen manualisti Magnus Lange valmisti Yönpuolen Lapin hiljaisuudessa aikoinaan omaan käyttöönsä voimallisen ja oivallisen esineen. Keväällä 2021 hän päätti, että ihmisten maailma oli viimein valmis sohvaruokailumukavuuden kokonaismullistukseen, laskeutui alas Ivalon Rajanmäeltä ja toi Sylitarjottimen meille Puodille testikäyttöön.

Täytyy myöntää, että tässä on kyseessä tuote, jota emme tienneet tarvitsevamme. Mutta näin puolen vuoden jälkeen emme enää ymmärrä miten ihmeessä selvisimme elämästä ilman.

Sylitarjotin käytössä.
Sylitarjotin käytössä kattauksessa. Asiakkaan kuva.

Sylitarjotinparille on ollut käyttöä jatkuvasti. Keväällä katoimme piknikin Ivalojoen jäälle pilkillä istuvalle äitimuorille. Kesällä tarjoilimme ulos rantaterassille teet ja tortut vieraille. Sängylle heitetty sylitarjotin toimi tukevana pöytänä juomille ja makiaisille kun koteloiduimme peiton sisään lukemaan romaania. Mutta mukavinta on ollut leffailtojen kattaminen: sohvalle saa vietyä kerralla koko pitsan, kombuchat, sipsit, dipit, karkit, popcornit, jäätelöt ja keitetyt hirvenpäät.

Mielemme laajentui mahdollisuuksille. Kaikenlaiset hankalat ähräämiset nuotiolla ja grillikodassa, muurahaiset leivässä, läikkyneet viinilasit… Kaikki se ihmisen ikuinen piina ja vaiva, voitettu!

Näin olimme vakuutetut. Sylitarjotin on tärkeä askel hienon kansakuntamme tiellä kohti suurta menestystä.

Nyt Sylitarjottimia saa vapaasti hankkia Puodin verkkokaupasta itselleen, lähimmäisilleen tai vaikka omaan ravinteliin. Hanki Sylitarjotin ja muuta käsityksesi pöydättömissä olosuhteissa ruokailusta.

Lue lisää vallankumouksesta: https://kasityopuoti.fi/tuote/sylitarjotin/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *