Kettu-korut: korvakorut, sormukset & kaulakorut

Kettu hopeariipus.

Kettu-korut

Valmistettu käsityönä Inarissa

Design Anitta Vierelä

Kettu-korvakorut

Kettu-korvakorut ovat saatavilla hopeisina ja kuparisina
Kettu-korvakorut ovat saatavilla hopeisina

Kettu korvakorut hopea
Pää tulee korvalehden päälle ja häntä taakse. Kuvassa hopeainen versio.
Kettu korvakorut kupari
 Osat yhdistetään metallitapeilla ja kiinnitetään silikonitupilla.

Kettu-sormukset

”Todella kaunis ja söpö sormus ihastuttavalla idealla! Tämän katselemisesta tulee aina hyvä mieli, eikä näyttävä sormus jää kehuitta.”

Iida
Kettu-sorumus saatavilla kuparisena ja hopeisena
Kettu-sorumus
Kettu hopeasormus
Kettu-sarjan hopeasormuksen kettu on kääriytynyt lepäämään kerälle sormen ympärille.

Kettu-kaulakorut

Kettu hopeinen kaulakoru
Iso Kettu ja Pikku Kettu – hopeinen kaulakoru saatavilla kahdessa koossa

”Kaunista käsityötä. Arvostan ja vaimokin arvostaa.”

Juha K.

Kettu on melko arkipäiväinen osanen Lapin luontoa, sitä tapaa tuon tuostakin niin metsissä kuin taajamissakin. Mutta silti aina kohdatessa kettu osaa yllättää. Se kiehtoo sulavilla liikkeillään ja hämmästyttävän kauniilla turkillaan.

Inarilainen korusuunnittelija Anitta Vierelä valitsi Kettu-korusarjan aiheeksi repolaisen, sillä sen selkeät piirteet voi tyylitellä loputtomin eri tavoin. Sarja lähti halusta tehdä kokeita korvakorujen kaksiulotteisuudella. Sarjaan kuuluu myös kaulariipus sekä suosittu sormusmalli, jossa kettu torkkuu kerällä sormen ympärillä.

925 hopeaa. Korvakorut ja sormukset ovat saatavilla myös kierrätyskuparista valmistettuna. Valmistettu alusta loppuun käsityönä Inarissa.


Osta omaksi tai lahjaksi

Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin | Ilmainen 14 päivän vaihto & palautus | Turvalliset suomalaiset maksutavat | Maksuaikaa laskulla tai osamaksulla

Korut valmistetaan käsin piensarjoina ja niitä on saatavilla vain pieniä eriä kerrallaan. Jos jokin malli tai koko on loppuunmyyty, voit tilata sen jälkitoimituksena. Tällöin koru valmistetaan sinulle tilauksesta n. 1-2 viikossa.


Asiakkaiden arvioita Kettu-koruista

”Aivan ihana, tuli 10v hääpäivälahjaksi minulle mieheltäni”

Tuija Ö.
1-5 12:n arvosteluista
  1. Kettusormus vastasi odotuksiani erittäin hyvin. Olen kovin ihastunut siihen ja pitänyt sitä usein sormessa. Sitä on jo moneen otteeseen ihailtu ja usein kysellään, että mistä on hankittu. 😉

  2. Todella kaunis ja söpö sormus ihastuttavalla idealla! Tämän katselemisesta tulee aina hyvä mieli, eikä näyttävä sormus jää kehuitta.

    Pidän sormusta oikean käteni nimettömässä. Ensimmäisinä kahtena päivinä sain pieniä naarmuja keskisormeen ja pikkurilliin, kenties jostain terävästä kulmasta, mutta olen nyt käyttänyt sormusta päivittäin kuukauden ajan, eikä ongelmaa ole ollut noiden ensimmäisten päivien jälkeen. Voi olla, että tämä on tottumiskysymys, mutta koen sormuksen muutenkin istuvan paremmin nyt kuin heti paketista otettuna. Sormuksen koossa on pientä joustonvaraa.

  3. upea

  4. Korvat ja häntä pikkuisen liian terävät. Tuikkii käytössä.

  5. Hurmaavat korvakorut, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tykkään!