Maksutavat ja -ehdot

TILISIIRTO

Checkout Finland

Huom. Checkout näkyy joissain tapauksissa verkkokaupan tilausvahvistuksessa ja tiliotteella uudella nimellä OP Payment Service. Kyseessä on sama palvelu.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle eli Inarin Käsityöpuodille. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan Inarin Käsityöpuotiin.

Suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luotto- ja maksukortit

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay ja Pivo ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot
Mobilepay Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: MobilePayn maksuehdot

Lasku- ja osamaksutavat

Voit maksaa tilauksesi myöhemmin joko yhdessä tai useammassa erässä. Inarin Käsityöpuoti ei toimi laskuttajana, vaan rahoitusyhtiö. Luottoa koskevat rahoitusyhtiön ehdot ja säännöt joihin kannattaa tutustua huolellisti ennen tilaamista.

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoaa OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Jousto Jousto-tuoteseloste [PDF]
Lue lisää: Jousto.com
OP Osta laskulla OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]
OP Osta laskulla -tuoteseloste

Tilisiirto

Voit maksaa tilauksen myös tilisiirtona. Maksa tilaus annettujen ohjeiden mukaan. Tilaus otetaan käsittelyyn ja lähetetään kun siirto näkyy kaupan pankkitilillä.

Ohjeet & Ehdot

Inarin Käsityöpuoti
puoti@kasityopuoti.fi
044 237 8300


Y-tunnus:  2592039-9