Maksutavat ja -ehdot

TILISIIRTO

Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luotto- ja maksukortit

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay ja Pivo ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot
Mobilepay Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: MobilePayn maksuehdot

Lasku- ja osamaksutavat

Voit maksaa tilauksesi myöhemmin joko yhdessä tai useammassa erässä. Inarin Käsityöpuoti ei toimi laskuttajana, vaan rahoitusyhtiö. Luottoa koskevat rahoitusyhtiön ehdot ja säännöt joihin kannattaa tutustua huolellisti ennen tilaamista.

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoaa OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Jousto Jousto-tuoteseloste [PDF]
Lue lisää: Jousto.com
OP Osta laskulla OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]
OP Osta laskulla -tuoteseloste

Tilisiirto

Voit maksaa tilauksen myös tilisiirtona. Maksa tilaus annettujen ohjeiden mukaan. Tilaus otetaan käsittelyyn ja lähetetään kun siirto näkyy kaupan pankkitilillä.

Ohjeet & Ehdot

Inarin Käsityöpuoti
puoti@kasityopuoti.fi
044 237 8300


Y-tunnus:  2592039-9