Puukulhot pohjoisesta

Puukulhot pohjoisesta

Design Magnus Lange

Korkealuokkaiset puukulhot sisustukseen ja säilytykseen. Sorvattu käsityönä Ivalossa.

Tyylikkäät puukulhot sopivat monentyyliseen sisustukseen, minimalistiseen & moderniin tilaan, boho-kotiin tai rustiikkiseen mökkiin. Ne eivät ole vain esittelyä varten vaan ne on suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

Pitkän linjan manualisti ja taidekäsityöläinen Magnus Lange on harjoittanut puuntyöstöä vuodesta 1966 alkaen. Pitkällisten kokeilujen myötä hän on kehittänyt nimikkokulhomallinsa.

Langen design on minimalistista, juurevaa ja ennen kaikkea käytännöllistä. Jokainen esine on luotu käyttötarkoitus edellä ja raaka-aineen ehdoilla, pyrkien vapauttamaan esiin puunsisäinen kauneus.

Lange valmistaa kulhot käsinsorvaamalla Ivalossa. Jokainen kulho on upeasti viimeistelty, uniikki yksilö. Kahta samanlaista kulhoa ei ole.

Sorvattu puukulho visakoivu siniraita.
Visakoivuinen, suuri sorvattu puukulho

Myyntivalikoimasta löytyy paljon eri kokoisia ja eri materiaaleista sorvattuja kulhoja eri käyttötarkoituksiin. Valitse elegantti tuomi, erikoinen taidelahotettu koivu, kauniisti hehkuva koivunpahka, näyttävä lehtikuusi tai suuri mäntykulho.

Suuri lankakulho sorvattu mänty.

Osta Magnus Langen puukulho

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin | Ilmainen 14 päivän palautus | Turvalliset suomalaiset maksutavat | Myös lasku ja osamaksu

Puukulhot valmistetaan käsin uniikkitöinä tai piensarjoina ja niitä on saatavilla vain pieniä eriä kerrallaan. Jos jokin malli on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan tuotteen myyntisivulla. Ilmoitamme sähköpostitse kun mallia on taas saatavilla.

Käsin tehty on yksilö. Huomaathan, että näiden tuotteiden valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa tuotteissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä kulhoa ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta jos kyseessä ei ole uniikkikulho. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.