Palautukset & vaihto

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on aikaa tutustua tuotteisiin 14 päivää laskien vastaanottopäivästä. Mikäli et syystä tai toisesta ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen maksutta postitse, Matkahuollon kautta, tai Inarin alueella henkilökohtaisesti erikseen sovittuun paikkaan. Sinun ei tarvitse perustella palautusta, mutta olisi mukava tietää mikä meni mönkään, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Palautusohjeet

  • Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.
  • Pakkaa tilaus alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Jos se Riston perhana sytytti sillä saunan, niin pakkaa tuotteet huolellisesti samankokoiseen, tukevaan pakkaukseen, jotta ne saapuvat ehjinä perille.
  • Saat sähköpostiisi palautuskoodin tai tulostettavan pakettikortin peruuttamisen yhteydessä. Kiinnitä kortti tai kirjoita koodi ja muut annetut tiedot pakettiin.
  • Tiputa lähetys lähimpään noutopisteeseen (MH tai Posti). Pistä kuitti visusti talteen, äläkä jätä sitä Riston näkösille saunapäivänä. Nimittäin jos lähettämäsi asiakaspalautuslähetys katoaa matkalla, korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan ainoastaan, jos sinulla on lähetyksen seurantakoodi ja kuitti, jolla voidaan osoittaa, että tuote on jätetty Postille tai Matkahuollolle kuljetettavaksi.
  • Palautamme rahat tilillesi heti kun saamme lähetyksen ja toteamme tuotteen kunnon.

Palautusehdot

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tilauksesta tai räätälöity tilaajalle esimerkiksi kaivertamalla. Näistä mainitaan aina erikseen tuotesivuilla.

Palautuksen ehtona on, että tuote on edelleen siinä kunnossa jossa se on myyty. Tuotteen myyntipakkauksen saa avata ja tuotetta tutkailla ja hypistellä, mutta muunlainen käyttö on kielletty.

Palautamme kaikki saadut suoritukset, myös toimituskulut, jos perut koko tilauksen. Jos perut vain osan tilauksesta, pidätämme alkuperäiset toimituskulut.

Huomaathan, että noutopisteestä noutamatta jätetty lähetys ei ole hyväksyttävä palautus/peruutus tilaukselle (KSL 6 luku). Veloitamme säilytysajan loppumisen jälkeen meille palautuneista lähetyksistä toimitus- ja käsittelymaksua 6,90 – 25,90 (sis. alv.) lähetyksen koon ja toteutuneiden kulujen mukaan.

Vaihto

Voit vaihtaa tuotteen toiseen samanlaiseen tai saman tuotekategorian tuotteeseen maksutta yhden kerran. Ilmoita vaihdosta meille ja toimi palautusohjeiden mukaan.

Vaihdon jälkeenkin voi tuotteen palauttaa, mutta se tapahtuu omalla kustannuksella.

Osittainen palautus tai vaihto

Jos tilaat yhdellä tilauksella useampia tuotteita, voit vaihtaa tai palauttaa vain osan tuotteista.

Mikäli tilauksen yhteenlaskettu arvo on tilattaessa oikeuttanut ilmaisiin postikuluihin, mutta ei enää palautuksen jälkeen, veloitamme osahyvityksestä postimaksun.

Ohjeet & Ehdot

Inarin Käsityöpuoti
puoti@kasityopuoti.fi
044 237 8300


Y-tunnus:  2592039-9