Katja Maggan korusarjat

Ruskea Made Pisaralaukkaset

Design Katja Magga

Käsintehdyt korut Lapista

Korvakorut, rannerenkaat ja kaulariipukset hopeasta ja lappilaisista luonnonmateriaaleista.

Piensarjatuotantoa. Koruja on tarjolla vain muutama kerrallaan.

Katja Magga on tuottelias ja innovatiivinen korumuotoilija, jonka estetiikkaan on vaikuttanut kasvaminen saamelaisessa poronhoitoyhteisössä.

Päämateriaalinsa hopean lisäksi Katja hyödyntää koruissaan pohjoisen luonnonmateriaaleja kuten mateen ja lohen nahkaa, poronluuta, poronnahkaa (sisnaa) sekä poronkynttä (koparaa).


Onko kulttuurista omimista jos hankin korun vaikka en ole saamelainen? No ei ole, ei millään tavalla. Katjan koruja, Virpin pieksuja, Piian huiveja ja kaikkia muitakin Puodin tuotteita saa pitää ihan kuka vain. Jokainen valikoiman tuote on valittu tämä näkökulma huomioiden.

Korvakorut hopea käsintehty
Mu máttut näyttävä hopeariipus
Hopea kaulakoru Balggis
Hopea kaulakoru Balggis 9 hopealaukkasta.

Bálggis

Bálggis korusarjassa on keveä ja elegantti tunnelma.

Sarjaan kuuluu riippuvia korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Valitse kullatut tai hopeiset laukkaset.

Isot hopeakorvakorut Vaimmueana
Isot hopeakorvakorut Vaimmueana

Váimmueana

Jokaisella meistä on oma polkunsa, jotka risteävät auringon ja kuun alla. Poronsarvet kuvastavat, miten sukupolvien välinen yhteys sitoo meitä saamelaisia poluillamme toisiimme. Sarvet ovat kuin polkuja, jotka ovat jättäneet jälkensä meihin – haarautuen vuosi vuodelta, säilyttäen kuitenkin perustansa.

Sarjaan kuuluu näyttävät, suuret korvakorut ja kaulariipukset, laattamalliset korut ja rannekorut. Váimmueana-sarjan tunnistat poronsarvilogosta.

Lávvu-Laavu roikkuvat hopeiset korvakorut 2
Lávvu-Laavu roikkuvat hopeiset korvakorut 2
cuono sarjan hopeiset korut seinällä
Cuoņo on pohjoissaamea ja tarkoittaa hankea. Näissä tyylikkäissä, harjatuissa hopeakoruissa voi tuntea hankien kimmellyksen. 
Pienet korvikset hopea
Pienet korvikset hopea
Katja Maggan poronkoparakoruja

Luonnonmateriaalikorut

Asettaisitko pohjoisen kylmissä järvissä lymyilleen mateen hiuksillesi? Luonnonmateriaalikorut yhdistävät hopeaa kalannahkaan ja poromateriaaleihin.

Osta Katja Maggan koru omaksi tai lahjaksi

Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin | Ilmainen vaihto ja palautus | Turvalliset suomalaiset maksutavat | Laskulla ja osamaksulla lisää maksuaikaa

Korut valmistetaan käsin piensarjoina ja niitä on saatavilla vain pieniä eriä kerrallaan. Jos jokin malli tai koko on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan tuotteen myyntisivulla. Ilmoitamme sähköpostitse kun mallia on taas saatavilla.