Sydän-korvakoru kaiverrettu poronsarvikoru

(1 tuotearvio)

85,00 

Suunnittelija: Petteri Kyrö

Poronsarvesta käsityönä valmistettu sydänaiheinen korvakorupari.

Tässä korussa ei ole Petteri Kyrön muissa Lappi-aiheisissa poronsarvituotteissa näkyvää ruskeaa pintaa vaan riipus on koristeltu käsinkaiverretulla kuviolla.

Koko: korkeus ja leveys n. 2,5cm, leveys
Materiaalit: Poronsarvi, hopea
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Katso myös muut poronsarvikorut 

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): P10-K3223 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Poronsarvesta käsityönä valmistettu riipus.

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta.

Poronsarvesta tehtyjen tuotteiden väritys vaihtelee, samoin sisnanyörin. Nyöri on aluksi jäykempi, mutta pehmenee käytössä. Sisnanyöri on käyttämättömänä vaaleampaa, mutta saa ominaisen tummemman sävynsä ajan ja käytön myötä.

Vaikka variaatiota on, on malli ja sielu silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

1 review for Sydän-korvakoru kaiverrettu poronsarvikoru

  1. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

    Hieno työn laatu ja upea materiaali. Niin kauniit ja ihanan kevyet!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.