Kota-riipus poronsarvikoru

69,00 

Myyjä: Petteri Kyrö

Poronsarvesta käsityönä valmistettu Kota-riipus.

Petteri Kyrön Lappi-aiheisissa poronsarvituotteissa luonnon oma tummanruskea väri ja tekstuuri on jätetty esiin. Korun kääntöpuolella näkyy sarviluun vaalea pinta.

Koko: korkeus 5,5-6 cm, leveys 4-4,5 cm
Nyöri: kierrettyä sisnaa (poronnahkaa), pituus 64-78 cm
Materiaalit: Poronsarvi, hopea, sisna
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Huomaathan, että poronsarvikorujen väritys vaihtelee materiaalierän mukaan, joten tuotteesi voi poiketa kuvasta. Sisnanyöri on aluksi vaaleampi ja jäykempi, mutta se pehmenee ja saa kauniin tumman värin käytön myötä.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): P10-K3112 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Minä olen Kota.
Neljästä tuulesta syntynyt, jään mukana siirtyilevä, maanhakijoiden hitaassa kulkueessa puhun muuttohaukkojen kieltä.
Seuraan aaltojen liikettä, olen sileää kivettynyttä puuta, aina oikeassa paikassa.
Ikuista etsimistä ovat päiväni, mutta loputtomalla matkallani olen aina kotona.

– Tapio Kyrö

Poronsarvesta käsityönä valmistettu riipus. Petteri Kyrön poronsarvituotteissa luonnon oma tummanruskea väri ja tekstuuri on jätetty esiin. Korun kääntöpuolella näkyy sarviluun vaalea pinta.

Koko: korkeus 5,5-6 cm, leveys 4-4,5 cm
Nyöri: kierrettyä sisnaa (poronnahkaa), pituus 64-78 cm
Materiaalit: Poronsarvi, hopea, sisna
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta.

Poronsarvesta tehtyjen tuotteiden väritys vaihtelee, samoin sisnanyörin. Nyöri on aluksi jäykempi, mutta pehmenee käytössä. Sisnanyöri on käyttämättömänä vaaleampaa, mutta saa ominaisen tummemman sävynsä ajan ja käytön myötä.

Vaikka variaatiota on, on malli ja sielu silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kota-riipus poronsarvikoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *