Kaakkuri-korvakorut poronsarvikoru

69,00 

Myyjä: Petteri Kyrö

Poronsarvesta käsityönä valmistetut Kaakkuri-korvakorut. Koukut hopeaa.

Petteri Kyrön Lappi-aiheisissa poronsarvituotteissa luonnon oma tummanruskea väri ja tekstuuri on jätetty esiin. Korun kääntöpuolella näkyy sarviluun vaalea pinta.

Koko: korkeus 3,5-4 cm, leveys 3-3,5 cm
Materiaalit: Poronsarvi, hopea
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Kaakkuri-aiheella saatavilla myös kaulariipus. Riipusta on kahta mallia kaiverrettu versio sekä riipus ilman kaiverrusta.

Huomaathan, että poronsarvikorujen väritys vaihtelee materiaalierän mukaan, joten tuotteesi voi poiketa kuvasta.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): P10-K3115 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Poronsarvesta käsityönä valmistetut korvakorut. Koukut hopeaa.

Petteri Kyrön poronsarvituotteissa luonnon oma tummanruskea väri ja tekstuuri on jätetty esiin. Korun kääntöpuolella näkyy sarviluun vaalea pinta.

Koko: korkeus 3,5-4 cm, leveys 3-3,5 cm
Materiaalit: Poronsarvi, hopea
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta.

Poronsarvesta tehtyjen tuotteiden väritys vaihtelee. Vaikka variaatiota on, on malli ja sielu silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaakkuri-korvakorut poronsarvikoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *