Kaakkuri-riipus kaiverrettu poronsarvikoru

(1 tuotearvio)

69,00 

Myyjä: Petteri Kyrö

Poronsarvesta käsityönä valmistettu Kaakkuri-riipus.

Tässä korussa ei ole Petteri Kyrön muissa Lappi-aiheisissa poronsarvituotteissa näkyvää ruskeaa pintaa vaan riipus on koristeltu käsinkaiverretulla kuviolla.

Koko: korkeus 4,5-5 cm, leveys 4,2-4,6 cm
Nyöri: kierrettyä sisnaa (poronnahkaa), pituus 56-60 cm
Materiaalit: Poronsarvi, hopea, sisna
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Kaakkuri-aiheella saatavilla myös riipus ilman kaiverrusta sekä korvakorut.

Huomaathan, että poronsarvikorujen väritys vaihtelee materiaalierän mukaan, joten tuotteesi voi poiketa kuvasta. Sisnanyöri on aluksi vaaleampi ja jäykempi, mutta se pehmenee ja saa kauniin tumman värin käytön myötä.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): P10-K3114-KAI Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Poronsarvesta käsityönä valmistettu riipus.

Koko: korkeus 4,5-5 cm, leveys 4,2-4,6 cm
Nyöri: kierrettyä sisnaa (poronnahkaa), pituus 56-60 cm
Materiaalit: Poronsarvi, hopea, sisna
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta.

Poronsarvesta tehtyjen tuotteiden väritys vaihtelee, samoin sisnanyörin. Nyöri on aluksi jäykempi, mutta pehmenee käytössä. Sisnanyöri on käyttämättömänä vaaleampaa, mutta saa ominaisen tummemman sävynsä ajan ja käytön myötä.

Vaikka variaatiota on, on malli ja sielu silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

1 review for Kaakkuri-riipus kaiverrettu poronsarvikoru

  1. Sirkka-Liisa Ranta (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *