Roikkuvat isot puukorvikset Loimulintu koivunpahka

167,00 

Myyjä: Loimulintu

Isot roikkuvat puukorvikset. Koivunpahkaa loimukuviolla. Keveät ja orgaaniset suuret korvikset. Loimulintu-pahkakorut tuovat esiin luonnon kätketyn kauneuden. Lapissa hitaasti kasvaneiden koivunpahkojen sisällä syntyneet loimukuviot hehkuvat lämmintä liekkiä. Korviksiin on valikoitu pahkoja, joissa on voimakkaat loimut tai muita erityisen kauniita yksityiskohtia. Pari on aina tehty samasta pahkasta. Jokainen koru on uniikki ja muotoiltu kiireettä ja kärsivällisesti käsityönä korostamaan materiaalin omaa tekstuuria. Tummuusaste 1 (mikä tämä on?) Parkkivärjätty koivunpahka Koukut ja ketju 925 hopeaa Korvisten leveys: n. 3,5cm Pituus ketjun kanssa: n. 8cm

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P16-K393 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pahka on harvinainen ja arvokas korumateriaali. Loimulintu-korviksiin valitaan kaikista loimuisimmat koivun ja raidan pahkat, joissa on paljon yksityiskohtia.

Jokainen korvakokoru ja kaulakoru on kärsivällisesti ja kiireettä käsin muotoiltu, uniikki yksilö. Viimeistely on materiaalin omaa tekstuuria korostava. Väritys voi muistuttaa hieman tiikerinsilmäkiveä, varsinkin tummalla, kolmosasteen viimeistelyllä.

Valokuvat eivät tee oikeutta materiaalille, tilaa Loimulintu-korvikset ja anna omien aistiesi löytää pohjoisen puun henki.

Luonnon ja sen kauneuden arvostus on Loimulinnun arvoista tärkein. Korvisten vuoksi ei ole kaadettu yhtään puuta, ja metalliosissa suositaan kierrätettyjä materiaaleja.

Pahkakorujen tummuusaste

Korut jaotellaan tummuusasteen mukaan. Kuvat suuntaa-antavia.

Aste 1 ”Vaalea paahto”
Koivunpahka. Vaalea, puunvärinen. Lämpimiä keltaisen sävyjä. Loimut näkyvät kiiltävinä jokina tai hehkuna.
Aste 2 ”Keskipaahto”
Parkkivärjätty koivunpahka. Kevyt värjäys. Rusehtavia, maanläheisiä sävyjä. Loimujen kontrasti korostuu. Puun oma väri kuultaa läpi. Voi muistuttaa tiikerinsilmäkiveä.
Aste 3 ”Tumma paahto”
Raidanpahka / parkkivärjätty koivunpahka tai raidanpahka. Mahdollinen loimu näkyy selkeämmin. Voi muistuttaa tiikerinsilmäkiveä.

Huomaathan, että jokainen koru on yksilöllinen ja kuvio ja väritys poikkeaa tuotekuvasta. Toisissa koruissa loimu on jokimainen ja tiukkarajainen, toisissa laajemmalle leviävä lämmin hehku. Kauniita ne ovat kaikki.

Mikäli et ole tyytyväinen koruun, voit vaihtaa tai palauttaa sen veloituksetta 14 päivän kuluessa.

 

Loimulintu

Etelän loimulintu Jenni Johanna Parviainen jätti eräänä syksynä muuttomatkan tekemättä ja pesi pysyvästi Inariin. Päätös oli kohtalokas, sillä pian Jennin sydämenkulmaan kolahti pahka.

Kaikki alkoi kuksakokeilusta. Kupiksi työstettävän pahkan sisältä paljastui outo hehku. Hehku tarttui Jenniin ja hänen silmiinsä syttyi tulenruskea liekki. Viaton kokeilu johti lopulta täysipäiväiseen käsityöläisyyteen.

Pahkan sisältä löytynyt valojuova on koivun ja raidan pahkaan muodostuva, lämpimästi hehkuva kuvio. Pohjoisessa kasvavat pahkat ovat erityisen loimurikkaita. Tummaksi käsiteltynä materiaali voi muistuttaa tiikerinsilmäkiveä.

Jenni on etsinyt Loimulintu-koruihin kaikista loimuisimmat pahkat, joissa on paljon yksityiskohtia. Jokanen koru on kärsivällisesti ja kiireettä käsin muotoiltu, uniikki yksilö. Viimeistely on materiaalin omaa tekstuuria korostava.

Luonnon ja sen kauneuden arvostus on Loimulinnun arvoista tärkein. Korujen vuoksi ei ole kaadettu yhtään puuta, ja metalliosissa suositaan kierrätettyjä materiaaleja.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Loimulintu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roikkuvat isot puukorvikset Loimulintu koivunpahka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

  • Loimulintu puukorvakorut pahka hopealaukkasella vaalea

    Puukorvakorut Loimulintu koivunpahka hopealaukkasella vaalea

    125,00  Lisää ostoskoriin
  • Loimulintu puukorvakorut hopealaukkasella (tumma paahto 3)

    Puukorvakorut Loimulintu pahka hopealaukkasella tumma

    125,00  Valitse vaihtoehdoista