Huivikoru Sydän koivunpahka

89,00 

Myyjä: Petteri Kyrö

Koivunpahkasta käsityönä valmistettu, kevyesti värjätty, sydämen muotoinen huivikoru. Jokaisessa pahkakorussa on uniikit loimut. Voidaan käyttää myös hiuskoruna. Poronsarvesta valmistetun neulan päässä kimmeltävä pisaran mallinen hopealaukkanen.

Huom! Soveltuu vain tavallisiin villahuiveihin. Silkki-/silkkivillahuiviin neula on liian paksu.

Kurkkaa myös Petteri Kyrön poronsarvesta valmistamat hiuskorut: tumma tai vaalea.

Koko: korkeus 7 cm leveys n. 6,5 cm, neulan pituus n.9 cm
Materiaalit: Koivunpahka, poronsarvi, hopea
Koru toimitetaan ECO-rasiassa.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): P10-K3198 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Värjätystä koivunpahkasta käsityönä valmistettu huivi-/hiuskoru hopealaukkasella. Tikku poronsarvea.

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta.

Poronsarvesta tehtyjen tuotteiden väritys vaihtelee, samoin sisnanyörin. Nyöri on aluksi jäykempi, mutta pehmenee käytössä. Sisnanyöri on käyttämättömänä vaaleampaa, mutta saa ominaisen tummemman sävynsä ajan ja käytön myötä.

Vaikka variaatiota on, on malli ja sielu silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Lisätiedot

Laukkasen malli

Pisaralaukkanen, Pyöreä laukkanen

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huivikoru Sydän koivunpahka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *