Karhunjälki-solmiokoru hopea, kupari ja messinki

219,00 289,00 

Suunnittelija: Anitta Vierelä

Karhunjälki-solmiokoru on heille, jotka pitävät arvossa uniikkeja tuotteita ja toimivat tiennäyttäjinä uusille ideoille. Ja erityisesti heille, jotka eivät ole kiireiltään ehtineet opetella solmimaan hienoja kravattisolmuja.

Kiinnitetään kätevästi pinnillä, karhunjäljen sahausaukoista kravatin väri pääsee esiin.

Valmistettu käsityönä Inarissa.
Saatavana eri materiaaleissa: 925 hopea, kupari, messinki
Koko n. 5 x 5 cm

Valitse materiaali niin näet hinnan ja varastotilanteen.

Poista

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3086 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Solmiokoru on heille, jotka pitävät arvossa uniikkeja tuotteita ja toimivat tiennäyttäjinä uusille ideoille. Ja erityisesti heille, jotka eivät ole kiireiltään ehtineet opetella solmimaan hienoja kravattisolmuja.

Anitta Vierelän suunnittelema Karhunjälki-solmiokoru sai alkunsa ongelmasta, joka on tuttu monelle miehelle. Anittan miesystävä manaili, ettei osaa tehdä hienoa kravattisolmunsa ja totesi, että voisipa solmun vain peittää. Vaikka korulla. Siitä ajatus lähti kehittymään ja lopulta syntyi tämä uniikki asuste.

Karhunjälkiaihe istuu suomalaisille miehille ja varsinkin metsästäjille. Koru kiinnitetään solmuun pinnillä ja karhunjäljen sahausaukoista kravatin väri pääsee esiin.

Koruja on saatavana kuparista, messingistä ja 925 hopeasta. Koruissa on pinnikiinnitys. Korujen pinnassa on skramboleerausta.

Koko n. 5 x 5 cm
Valmistettu käsityönä Inarissa.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea, Kupari, Messinki

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karhunjälki-solmiokoru hopea, kupari ja messinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *