Villahuivi Sydäntalvi 3-in-1 Liukuväri L

(6 tuotearviota)

299,00 

Myyjä: Mettäkutomo

Loppuunmyyty malli. Katso muut villahuivimallit täältä.

Mettäkutomon liukuvärikuvioinen suuri villahuivi Sydäntalvi 3-in-1 on erikoistyyppi villahuiviskenessä. Huivin väreissä kuvastuu Lapin sydäntalven rauhallisenkauniit pastellisävyt, mutta kuvio onkin rohki ovela – koko huivin alan peittää muuntuva liukuväri.

Liukuväri saa aikaan sen, että kaulahuivina käytettynä voit taittaa paraatipuolelle esiin eri kulman (punaisen, keltaoranssin tai sekavärisen) ja näin sinulla onkin yhden sijaan kolme eriväristä huivia käytettäväksi eri asujen kanssa! 3-in-1! Väriylivoimaa! 

Koko on reilu ja monikäyttöinen L-koko. Se riittää hartioita lämmittämään, mutta ei ole liian suuri kaulahuiviksi. (Hartiahuiviksi käännettynä voit valita kahdesta värimallista.)

Kudottu käsityönä Inarissa. Kaikki työvaiheet on tehty sähköttömin, perinteisin menetelmin, vaivoja, sadattelua ja lihaskipuja säästämättä.

Koko: L (katso kokotaulukko) | 97 x 97 cm + hapsut 7 + 7 cm
Materiaali: 100% lampaanvilla, Jämsän huopatehdas / Pirtin kehräämö 
Värit: pastelli liukuväri; kuviossa punaista, vaaleanpunaista, keltaista, oranssia, lilaa ja valkoista

Katso myös muut huivimallit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): P02-T3230 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mettäkutomo

Mettäkutomo on kahden metittyneen kankurin, Piia Kankaan ja Henna Välipakan yhteinen hanke, jonka missio on pitää väki lämpimänä sähköttömin, perinteisin menetelmin. Estetiikka on herkkää ja rauhaatuovaa, sillä paletit löytyvät Lapin luonnosta. Mettäkutomolla on kangaspuita Ivalojoen rannalla, Inarin kirkonkylällä ja hirsimökissä Inarin Myössäjärvellä, 700-vuotiaiden aihkimäntyjen naapurina. 

Villahuivin materiaalit

Valmistettu lampaan karstalangasta. Materiaali on todella lämmin ja kartsalangassa on säilytetty villan omat rasvat, jotka hylkivät likaa. Karstalanka ei myöskään nyppyynny niin helposti ja pysyy ryhdikkäänä pitkään.

Lampaanvillalangan ominaisuutena on karheahko tuntuma. Jos sinulla on erityisherkkä iho, suosittelemme silkkivillahuivia.

Huivin langat on valmistettu ja värjätty Suomessa, Jämsän Huopatehtaalla. Villan alkuperämaa on Uusi-Seelanti.

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Hartiahuiviksi kannattaa valita mahdollisimman suuri, kaulahuivina pienemmät voivat olla mukavampia. Jos haluat takin allekin mahtuvan asusteen, valitse pienimmästä päästä. Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.

Villahuivien kokotaulukko

S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, lapsille tai pienikokoisille aikuisille hartiahuiviksikin. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii mianiosti kaulalla pidettäväksi ja aikuisille hartiahuiviksi. Ei mahdu takin alle.

Yleisin suuren huivin koko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Erittäin suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille reilusti hartiahuiviksi. Voi pitää myös kaulalla. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Voi olla hieman hankala kaulalla. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Mettäkutomo

Mettäkutomo on kahden metittyneen kankurin, Piia Kankaan ja Henna Välipakan yhteinen hanke, jonka missio on pitää väki lämpimänä sähköttömin, perinteisin menetelmin. Huolellisesti viimeistellyt tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Estetiikka on herkkää ja rauhaatuovaa, sillä paletit löytyvät Lapin luonnosta.

Mettäkutomo sijaitsee hirsimökissä Inarin Myössäjärvellä, 700-vuotiaiden aihkimäntyjen naapurina.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Mettäkutomo

6 reviews for Villahuivi Sydäntalvi 3-in-1 Liukuväri L

 1. Emma L. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kaunis ja laadukkaasti valmistettu huivi!

 2. Taru P. (varmistettu kirjoittaja)

 3. Sirpa Peltovuoma (varmistettu kirjoittaja)

 4. Saija (varmistettu kirjoittaja)

  Suunnattoman kaunis, uniikki ja täydellisen kokoinen huivi.

 5. Päivi Härkönen (varmistettu kirjoittaja)

 6. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Ylitti odotukset, erittäin kauniit värit ja huivissa sopiva paksuus, lämmin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *