Villahuivi Harmaa Sumujen Inari XL

(1 tuotearvio)

330,00 

Suunnittelija: Inari Handicrafts

Kudoin huiviisi hiljaisuuden sävyt. Kudoin huiviisi Inarijärven sateisen syksyn, sumuisen aamun tyyneyden ja rauhan, jotta sinun olisi turvallinen ja lämmin olo.

Rauhallisen kaunis Inari Handicrafts Sumujen Inari-huivi. Suuri, käsinkudottu villahuivi on kestävä, lämmin ja monikäyttöinen: käytä kaulalla, hartiahuivina tai vaikkapa vauvan vilttinä. Valmistettu kotimaisesta 100% villasta Inarissa. Tuotteelle on myönnetty on Avainlippu-merkki.

Koko: XL (katso kokotaulukko) | 106 x 110 cm + hapsut 10 + 10 cm
Materiaali: Pirkan kehräämö 100% villa
Värit: pohjaväri harmaa, kuviossa tumma punainen, tumma sininen, keltainen, valkoinen, musta

Katso myös muut huivimallit ja lämpimät viltit.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P12-K3132 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Upea, suurensuuri villahuivi! Lämmittää varmasti saajaansa vielä vuosia eteenpäin.
Annika 10/2020

Inari Handicrafts Sumujen Inari-huivi. Suuri, käsinkudottu villahuivi on lämmin ja monikäyttöinen: toimii kaulalla, hartiahuivina tai vaikkapa vauvan vilttinä.

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Haluatko hartiahuivin, kaulahuivin vai takin allekin mahtuvan asusteen? Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.


S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.


Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, kapeampiharteisille aikuisille hartiahuiviksikin.

Yleisin huivikoko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille hartiahuiviksi tai kaulalla pidettäväksi. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Inari Handicrafts

Pohjoisen tuulen, tuiskun ja kaamoksen karaiseman naisen käsissä syntyy lämpimiä tekstiileitä. Vanhemmiltaan käsityön kipinän perinyt Anne Portti on lukioikäisestä asti tiennyt haluavansa käsityöalalle.

Kun Anne kutoo, löytyy hänen mielensä tilaan, jossa on hyvä olla. Tämä käsityön rauha välittyy tuotteisiin kiireettä viimeisteltynä käsialana. Kutomisen lisäksi rauha löytyy erämaista. Huivien kaunis värimaailma kuvastelee Lapin luonnossa koettuja hetkiä, esimerkiksi vaikutelmia sumuiselta erämaajärveltä tai hillasuolta.

Tuotteet

Anne Portin korkealaatuisista materiaaleista valmistetut Inari Handicrafts -silkkivilla- ja villahuivit kudotaan käsin Inarijärven rannalla, Inarin Hirvasniemessä. Valikoimaan kuuluu huiveja suurista hartiahuiveista pienempiin asustehuiveihin, kaikissa Lapin väreissä. Inari Handicrafts-tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Inari Handicrafts

1 review for Villahuivi Harmaa Sumujen Inari XL

  1. Pauli (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

    Oli mieluinen ja kaunis lahja. Hienoa käsityötä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *