Kelo käsinkudottu matto

1 499,00 

Myyjä: Nita Rebekka Huomo

Yksityiskohtainen, upea, käsinkudottu matto. Kudottu huolella ja rakkaudella suomalaista lampaanvillasta kestämään aikaa ja elämää.

Leveys: 130cm
Pituus 170cm

Meteriaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: Suomalainen lampaan villalanka & kierrätetty moppilanka

Huom. poikkeava toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): P07-K3075 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä yksityiskohtainen, uniikki, käsinkudottu matto on saanut inspiraation Lapin kelottuneista ikimetsistä. Se on kudottu huolella ja rakkaudella kestämään aikaa ja elämää.

Perinteisesti kangaspuilla kudottu matto on valmistettu alusta loppuun käsin, ilman teollisia työvaiheita tai välineitä.

Materiaaleina on käytetty laadukkaita luonnonkuituja, jotka tekevät tästä tuotteesta ylellisen ja arvokkaan tuntoisen. Matto on kevyt ja lämmin, joten kunnossapito on helppoa ja käyttötavat ja -paikat moninaiset.

Leveys: 130cm
Pituus 170cm

Meteriaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: Suomalainen lampaan villalanka & kierrätetty moppilanka

Hoito-ohjeet:

Villa on ihana luonnontuote, joka kaipaa helliä otteita ja huolenpitoa. Oikein hoidettuna laadukas villa hylkii likaa, joten vältäthän turhaa pesua. Usein huolellinen imurointi sekä tuuletus riittää.

Pakkasella villamatto pitää lumipesusta. Anna maton jäähtyä hetki ulkona, ettei lumi sula mattoon. Ravistele ja kierittele mattoa lumessa. Ravista ja harjaa lopuksi lumet pois matosta. Nosta raikastunut matto sitten takaisin sisätiloihin ja nauti.

Nita Rebekka Huomo

Kankaankutoja ja valokuvataiteilija Nita Rebekka Huomo suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Hän seurasi unelmaansa muuttamalla etelästä Inariin toteuttamaan visiotaan. Nita Rebekka haluaa nostaa perinteisten, käsin valmistettujen tekstiilien arvoa tuomalla ne tähän päivään, ja tarjoamalla yksilöllisyyttä ja kotimaisuutta arvostaville asiakkailleen täysin uniikkeja tekstiiliteoksia.

Tuotteet

Kaikkialla ympärillämme vallitsee luonnon hallittu kaaos. Tätä ilmentävät myös Nita Rebekan modernit taide- ja sisustustekstiilit, joissa orgaanisen rönsyilevät elementit tasapainoilevat geometristen kudontakuvioiden kanssa. Nita Rebekka pitää suurista kontrasteista: kova materiaali kohtaa pehmeän, musta valkoisen. Hän rikkoo työssään perinteitä ja kokeilee rohkeasti uutta, mutta suuntaa aina määrätietoisesti hallittuun ja harmoniseen lopputulemaan. Kaikki Nita Rebekan tekstiilit syntyvät alusta loppuun asti käsityönä, korkealaatuisista materiaaleista. Jokainen teos on yksilönä valmistettu, massatuotantoa ei harrasteta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Nita Rebekka Huomo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kelo käsinkudottu matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *