Koivu tyynynpäällinen

273,00 

Myyjä: Nita Rebekka Huomo

Uniikkikappale KOIVU-tyynysarjaa. Alusta loppuun käsityönä valmistettu tekstiiliteos laadukkaista luonnonmateriaaleista.

Koko: 42 x 48 cm

Materiaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: 100% villalanka, merinovillalanka, moppilanka
Metallinen, kierrätetty vetoketju
Sisustyyny/täyttö sisältyy hintaan

Huom. poikkeava toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): P07-K3076 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tyyny on kosketus pakkasta ja tunturia. Pakkasenpuremat koivunoksat ja ohuet rungot piirtävät tunturilumeen varjojaan. Hanget ovat kuin grafiikanlehtiä, vain rajausta vailla. Tässä tyynyssä yhdistyy lumen pehmeä ja hento keveys sekä koivun rytmikkyys ja kova kontrasti. Tyyny on uniikkikappale KOIVU-tyynysarjaa.

Perinteisesti kangaspuilla kudottu tyyny on valmistettu alusta loppuun käsin, ilman teollisia työvaiheita tai välineitä. Tyynyn nukka on käsin solmittu. Materiaaleina on käytetty laadukkaita luonnonkuituja, jotka tekevät tuotteesta ylellisen ja arvokkaan tuntoisen.

Koko: 42 x 48 cm

Materiaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: 100% villalanka, merino villalanka, moppilanka
Metallinen, kierrätetty vetoketju
Sisustyyny/täyttö sisältyy hintaan

Hoito-ohje: Villa on ihana luonnontuote, joka kaipaa helliä otteita ja huolenpitoa. Oikein hoidettuna laadukas villa hylkii likaa, joten vältäthän turhaa pesua. Usein huolellinen tuuletus riittää. Tämä tyyny rakastaa pakkasta.
Käsinpesu haaleassa vedessä. Tuote ei kestä hankausta. Tasokuivaus.

Nita Rebekka Huomo

Kankaankutoja ja valokuvataiteilija Nita Rebekka Huomo suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Hän seurasi unelmaansa muuttamalla etelästä Inariin toteuttamaan visiotaan. Nita Rebekka haluaa nostaa perinteisten, käsin valmistettujen tekstiilien arvoa tuomalla ne tähän päivään, ja tarjoamalla yksilöllisyyttä ja kotimaisuutta arvostaville asiakkailleen täysin uniikkeja tekstiiliteoksia.

Tuotteet

Kaikkialla ympärillämme vallitsee luonnon hallittu kaaos. Tätä ilmentävät myös Nita Rebekan modernit taide- ja sisustustekstiilit, joissa orgaanisen rönsyilevät elementit tasapainoilevat geometristen kudontakuvioiden kanssa. Nita Rebekka pitää suurista kontrasteista: kova materiaali kohtaa pehmeän, musta valkoisen. Hän rikkoo työssään perinteitä ja kokeilee rohkeasti uutta, mutta suuntaa aina määrätietoisesti hallittuun ja harmoniseen lopputulemaan. Kaikki Nita Rebekan tekstiilit syntyvät alusta loppuun asti käsityönä, korkealaatuisista materiaaleista. Jokainen teos on yksilönä valmistettu, massatuotantoa ei harrasteta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Nita Rebekka Huomo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koivu tyynynpäällinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *