Villahuivi suuri ruskea Maa XXL

339,00 

Suunnittelija: Sari Pehkonen

Valtaisan suuri XXL villahuivi. Soveltuu hartiahuiviksi ja suureksi kaulahuiviksi.

Loppuunmyyty malli. Katso muut villahuivit täältä.

Sari Pehkosen upeassa Maa-villahuivissa on lämpimän maadoittava paletti ruskeaa ja oranssia. Tämän huivin sisään mahtuu kääriytymään vaikka kaverin kanssa, sillä huivi on yksi suurimmista meillä myynnissä olleista. Kokoa löytyy peräti 115 cm kanttiinsa + hapsut. 

Valmistettu korkealuokkaisesta villalangasta käsin kutomalla Ivalossa. Uniikkituote, vain yksi kappale saatavilla.

Koko: XXL (katso kokotaulukko) | n. 114×115 cm + hapsut n. 10 + 10 cm
Värit: vaaleanruskea + punainen, oranssi, keltainen, tummanruskea

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): P15-K363 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Hartiahuiviksi kannattaa valita mahdollisimman suuri, kaulahuivina pienemmät voivat olla mukavampia. Jos haluat takin allekin mahtuvan asusteen, valitse pienimmästä päästä. Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.

Villahuivien kokotaulukko

S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, lapsille tai pienikokoisille aikuisille hartiahuiviksikin. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii mianiosti kaulalla pidettäväksi ja aikuisille hartiahuiviksi. Ei mahdu takin alle.

Yleisin suuren huivin koko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Erittäin suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille reilusti hartiahuiviksi. Voi pitää myös kaulalla. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Voi olla hieman hankala kaulalla. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Sari Pehkonen

Ivalolaisen omakotitalon ullakolta kuuluu kummia ääniä. Sari Pehkosella on jälleen riivaaja. Uusi villahuivi-idea ei jätä rauhaan ennen kuin Sari nousee puiset portaat ullakon salahuoneeseen, istuu anopin vanhojen kangaspuiden ääreen ja auttaa huivin maailmaan.

Monialaisen luova Sari jäi kertalaakista kutomiskoukkuun yli vuosikymmen sitten. Hänen toissään toistuva väri on violetti, muut värit ja kuosit ilmestyvät loimiin intuitiivisesti, kuin oman tahtonsa mukaisesti.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Sari Pehkonen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villahuivi suuri ruskea Maa XXL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *