Villahuivi Riite Oranssi XL

(1 tuotearvio)

319,00 

Suunnittelija: Erja Tuhkala

Erja Tuhkalan suunnittelema ja käsin kutoma, upeasti kuvioitu, värikäs ja suuri villahuivi. 

Tämä ylellinen huivi sopii paremmin kaulahuiviksi kuin hartiahuiviksi.

Koko: XL (katso kokotaulukko) | 42 x 155 cm + hapsut 11 + 11 cm
Materiaali: 100% villa
Värit: pohjaväri oranssi, kuviossa sinertävän harmaa, sinapinkeltainen, viininpunainen, vihreä, tumman sininen  

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P03-3147 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Erja Tuhkalan suunnittelema, suuri Riite-huivi oranssilla pohjavärillä. Huivista on myös versio keltaisella pohjavärillä. Tiheys 5 lankaa/cm2.

Villahuivin hoito-ohje

Tuotteelle riittää usein pelkkä tuuletus, koska villa hylkii luontaisesti likaa. Jos kuitenkin päätät pestä sen, niin pese käsin villalle sopivalla pesuaineella 30°c:ssa ja kuivaa tasossa.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Haluatko hartiahuivin, kaulahuivin vai takin allekin mahtuvan asusteen? Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.


S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.


Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, kapeampiharteisille aikuisille hartiahuiviksikin.

Yleisin huivikoko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille hartiahuiviksi tai kaulalla pidettäväksi. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Erja Tuhkala

Erja Tuhkala on inarilainen taiteen maisteri, jonka elämässä merkittävässä roolissa on käsillä tekeminen. Hän piirtää, maalaa, tekee grafiikkaa, kutoo käsin ja kangaspuilla, ompelee ja innostuu kokeilemaan milloin mitäkin uutta tekniikkaa. Tuotteet Huolellisesti viimeistellyt, laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ilmentävät vuosien kokemuksen mukana kehittynyttä omaa kädenjälkeä ja näkemystä. Tämä näkyy mm. villahuivien omaperäisenä kuviosuunnitteluna ja värisommitteluna. Erjan tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa niin laadun kuin designinkin puolesta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Erja Tuhkala

1 review for Villahuivi Riite Oranssi XL

  1. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

    Todella kaunis, tulee kovaan käyttöön.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *