Villahuivi Oranssi L

(2 tuotearviota)

319,00 

Myyjä: Leila Korppila

Loppuunmyyty malli. Katso muut villahuivimallit täältä.

Lapin-pitävän lämmin suuri käsinkudottu oranssi villahuivi. Soveltuu kaulalle ja hartiahuiviksi.

Valmistettu korkealuokkaisesta, kotimaisesta villalangasta käsityönä.

Materiaali: Esito 100% kampavillalanka
Koko: L (katso kokotaulukko) | 97x97cm + hapsut n. 10 + 10 cm
Värit: Pohjaväri oranssi, kuviossa keltainen, musta, vaalea keltainen

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P11-K353 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Hartiahuiviksi kannattaa valita mahdollisimman suuri, kaulahuivina pienemmät voivat olla mukavampia. Jos haluat takin allekin mahtuvan asusteen, valitse pienimmästä päästä. Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.

Villahuivien kokotaulukko

S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, lapsille tai pienikokoisille aikuisille hartiahuiviksikin. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii mianiosti kaulalla pidettäväksi ja aikuisille hartiahuiviksi. Ei mahdu takin alle.

Yleisin suuren huivin koko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Erittäin suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille reilusti hartiahuiviksi. Voi pitää myös kaulalla. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Voi olla hieman hankala kaulalla. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Leila Korppila

Inarilaissyntyinen Leila Korppila on tehnyt käsitöitä yli 40 vuotta. Ison perheen vaatteissa ja sukissa, sekä kodin matoissa, verhoissa, liinoissa ja muissa tekstiileissä riitti harjoituspuhdetta. Itseoppinut Leila pääsi myöhemmin kudontapiireissä vanhojen kankureiden oppiin, joiden jakamien salaisuuksien avulla harrastus kehittyi taituruudeksi.

Tuotteet

Leilaa kiehtoo kudetöissä erityisesti haastavuus. Mitä vaikeampi, sen parempi. Leilan tuotteita ovat mm. korkealaatuisista materiaaleista valmistetut, upeat, suuret villahuivit, shaalit, viltit ja poppanat, jotka erottaa massasta erityisen tarkka käsiala.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Leila Korppila

2 reviews for Villahuivi Oranssi L

  1. Satu P. (varmistettu kirjoittaja)

    Väri todella kaunis lämmin oranssi. Ihanan lämmin, mutta ei kuitenkaan liian paksu.

  2. Esa Ahponen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *