Square-konjakkilasi

50,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

SQUARE-sarjan vapaasti puhallettu, neliskanttinen konjakkilasi.
Halkaisija n. 7,5cm, korkeus n. 6cm.

Käsinpuhallettu. Signeerattu.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P01-L3016 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

SQUARE-sarjan neliskanttinen lasi konjakille tai vaikka kahville. Kuuma lasi pyrkii aina pitämään muotonsa pyöreänä. Square–lasien tekovaiheessa massa muotoillaan neliöksi kosteaa puuta vasten juuri ennen ensimmäisen ilman puhaltamista. Näin kauimmaiset nurkat jäähtyvät hieman enemmän kuin muu massa ja kun lasi viimeisenä pyöritetään auki, se jää itsestään neliömäiseen muotoon. Square sopii mainiosti käteen ja lasin pyöristettyä reunaa vasten on miellyttävä hörppiä suosikkijuomaansa.

Halkaisija n. 7,5cm, korkeus n. 6cm.
Käsinpuhallettu. Signeerattu.

Huom! Jokainen lasi on oma yksilönsä. Vapaasti puhalletut ja muotoillut lasit takaavat, ettei kahta täysin samanlaista löydy. Kokoluokka on kuitenkin sama. Lämmintä juomaa nauttiessa suositellaan odottamaan nesteen jäähtymistä hieman ennen kaatamista lasiin. Jos lasiin kaadetaan kiehuvan kuumaa nestettä, voi lämpöshokki halkaista lasin.

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Square-konjakkilasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *