Linjat kahvikuppi useita erilaisia

64,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

Linjat-sarjan iso, kaiverrettu kahvimuki.
Useita erilaisia, valitse kaiverrus kuvista.
Halkaisija n. 11cm, korkeus n. 8cm.
Käsinpuhallettu. Kaiverrettu. Signeerattu.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Poista

Lahjapaketointi

Ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Valitse:

  • Vegaaninen paketointi, jossa juuttinaru tai banaaninlehdistä valmistettu koristenauha (saatavuuden mukaan)
  • Lappi-tyylinen paketointi, jossa sisnanaru (poronnahkaa), jonka voi säästää rannekoruksi

Tuotetunnus (SKU): P01-L3006-A-C Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Linjat-sarjan iso, kaiverrettu kahvikuppi.
Useita erilaisia, valitse kaiverrus kuvista.
Halkaisija n. 11cm, korkeus n. 8cm.
Käsinpuhallettu. Kaiverrettu. Signeerattu.

LINJAT-sarjan ajattomasti muotoillut tuotteet herätetään eloon soljuvilla linjoilla. Linjat kylmätyöstetään esineeseen sen jäähdyttyä kaivertamalla. Lisää kannuun vettä ja ihastele maailmaa sen läpi tai katsele kuinka kauniin varjon aurinko yhdessä linjojen kanssa pöydän pintaan luokaan, kun valo taittuu kulhon tai lasin läpi.

Lämmintä juomaa nauttiessasi kuppiin suosittelemme, että kaadat ensin vain pienen määrän lämmintä juomaa. Anna nesteen lämmön levitä kuppiin hieman, ennen kuin täytät kupin kokonaan. Emme suosittele tulikuuman nesteen kaatamista lasiin! Kiehuvan kuuma neste voi aiheuttaa lasissa lämpöshokin, joka voi halkaista lasin kahvan liitoskohdasta.

Vapaasti puhallettu on yksilö

Huomaathan, että kaikki Iita Villiina Jaakonahon tuotteet tehdään vapaasti puhaltaen käsityönä alusta loppuun. Toisin kuin teollisesti tuotetuissa tuotteissa, kahta identtistä tuotetta ei ole. Sarjojen tuotteilla voi siis olla joidenkin millien eroavaisuuksia. Tältä ei voi välttyä vapaasti puhallettaessa, mutta lopputulos on kuitenkin silmää miellyttävä. Tuotteet tarkistetaan niin, että samat tuotteet ovat (silmämääräisesti) mahdollisimman yhteneväisiä kooltaan.

Lisätiedot

Kaiverrus

A Pystylinjat, B Vaakalinjat runsas, C Vaakalinjat yksinkertainen

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Linjat kahvikuppi useita erilaisia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *