Kierrätyslasilautanen sininen uniikki koristelasi ”Meri II”

125,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

Käsin valmistettu, uniikki koristelautanen. Lautanen on paksu ja painava. Voit käyttää sitä koriste-esineenä tasolla tai kiinnittää seinälle. Soveltuu myös värikkääksi tarjoiluastiaksi. Pohjassa kumiset pehmustetassut, jotka pitävät lautasen paikallaan tasolla.

Nämä isot, kauniit lasilautaset valmistetaan keräämällä puhallusprosessista ylijäävät lasinsirpaleet. Iita poimii niistä kauneimmat, sulattaa ne yhteen ja taivuttaa lautaseksi. Tämä on oiva tapa kierrättää värilasi, joita muutoin ei voi uusiokäyttää.

Halkaisija n. 28-30 cm
Valmistettu käsityönä.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P01-L3161 Osasto: Avainsana tuotteelle

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kierrätyslasilautanen sininen uniikki koristelasi ”Meri II””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *