Keltainen lasikulho Laine iso salaattikulho

165,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

Kaunis keltainen lasikulho. Tässä värimallissa on jotensakin miellyttävän retro vibraatio, jonkun silmä rusehtavan keltaisessa sävyssä saattaisi aistia 1970-lukua. LAINE-sarjaan kuuluva iso salaattikulho on puhallettu käsityönä.

LAINE-käyttölasisarja leikittelee keveillä ja iloisilla väreillä, jotka yhdessä yksinkertaisten muotojen kanssa tuovat piristystä arjen kattauksiin. Sarjan tuotteet on painettu “optiseen muottiin” (refla-muotti), joka antaa tuotteiden pintaan niiden aaltoilevan rakenteen. Nousut ja laskut (aallot) lasin pinnassa taittavat kauniisti valoa luoden ympärilleen pehmeää välkettä.

Korkeus: 11 cm
Halkaisija: 20 cm
Jokainen lasikulho on tekijän signeeraama.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Varastossa

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P01-L3164-Keltainen Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vapaasti puhallettu on yksilö

Huomaathan, että kaikki Iita Villiina Jaakonahon lasituotteet tehdään vapaasti puhaltaen käsityönä alusta loppuun. Toisin kuin teollisesti tuotetuissa tuotteissa, kahta identtistä tuotetta ei ole. Sarjojen tuotteilla voi siis olla joidenkin millien eroavaisuuksia. Tältä ei voi välttyä vapaasti puhallettaessa, mutta lopputulos on kuitenkin silmää miellyttävä. Tuotteet tarkistetaan niin, että samat tuotteet ovat (silmämääräisesti) mahdollisimman yhteneväisiä kooltaan.

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keltainen lasikulho Laine iso salaattikulho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *