Just add fruit kulho

125,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

Just add fruit-kulho. Tyylikäs käsintehty hedelmäkulho.

Just add-sarjan ajattomasti muotoillut tuotteet herätetään eloon soljuvilla linjoilla. Linjat kylmätyöstetään esineeseen sen jäähdyttyä kaivertamalla. Katsele kuinka kauniin varjon aurinko yhdessä linjojen kanssa luo pöydänpintaan valon taittuessa kulhon tai lasin läpi.

Halkaisija 18cm, korkeus 9cm.
Käsinpuhallettu. Kaiverrettu. Signeerattu.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P01-L3004 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Just add-sarjan kaiverrettu kulho.
Halkaisija 18cm, korkeus 9cm.
Käsinpuhallettu. Kaiverrettu. Signeerattu

Vapaasti puhallettu on yksilö

Huomaathan, että kaikki Iita Villiina Jaakonahon tuotteet tehdään vapaasti puhaltaen käsityönä alusta loppuun. Toisin kuin teollisesti tuotetuissa tuotteissa, kahta identtistä tuotetta ei ole. Sarjojen tuotteilla voi siis olla joidenkin millien eroavaisuuksia. Tältä ei voi välttyä vapaasti puhallettaessa, mutta lopputulos on kuitenkin silmää miellyttävä. Tuotteet tarkistetaan niin, että samat tuotteet ovat (silmämääräisesti) mahdollisimman yhteneväisiä kooltaan.

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Just add fruit kulho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *