Glassberg taidelasi

160,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

Uniikki taidelasiesine.

Käytä vaasina tai maljakkona, aseta pöydälle suupuoli alaspäin tai ripusta seinälle koristeeksi. Glassberg taide-esineet saavat jäävuorimaisen rakenteesta puista, joita vasten ne on puhallettu. Jokainen esine on oma uniikki teoksensa. Vaikka puhallettaessa olisikin käytetty samaa puun oksaa, jokaisen lasikeräyksen senhetkinen lämpö määrää mikä nurkka puhaltuu enemmän ja mikä vähemmän.

Leveys 17cm, pituus 21cm, korkeus 12,5 cm.
Käsinpuhallettu. Signeerattu.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P01-L3008 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Leveys 17cm, pituus 21cm, korkeus 12,5 cm.
Käsinpuhallettu. Signeerattu.

Vapaasti puhallettu on yksilö

Huomaathan, että kaikki Iita Villiina Jaakonahon tuotteet tehdään vapaasti puhaltaen käsityönä alusta loppuun. Toisin kuin teollisesti tuotetuissa tuotteissa, kahta identtistä tuotetta ei ole. Taidelasiesineiden koko ja muoto vaihtelee hieman, pysyen kuitenkin samassa luokassa.

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Glassberg taidelasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *