Villahuivi keltainen XL Hilla

330,00 

Myyjä: Inari Handicrafts

Loppuunmyyty malli. Katso muut villahuivit täältä.

Kudoin huiviisi hillan värit, jotta muistaisit kesän lämmön, aurinkoisten mättäiden makean marjan ja Lapin luonnon kauneuden.

Inari Handicrafts Hilla-huivi.   Käsinkudottu villahuivi on lämmin ja monikäyttöinen: toimii kaulalla, harteilla tai vaikkapa vauvan vilttinä. Tämä on yksi suurimmista meillä myynnissä olleista huiveista.

Huivia on myynnissä vain yksi kappale, joten pidä kiirettä ennen kuin joku nappaa. Valmistettu 100% villasta Inarissa. Tuotteelle on myönnetty on Avainlippu-merkki.

Koko: XL (katso kokotaulukko) | 110 x 116 cm + hapsut 10 + 10 cm
Materiaali: 100% villa (useita toimittajia)
Värit: Pohjavärinä keltainen, kuviossa oranssi, harmaa, valkoinen, ruskea

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P12-K3219 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Inari Handicraftsin versio inarilaisen Camilla Korvan alkuperäisestä designista. Valmistettu 100% villasta Inarissa. Tuotteelle on myönnetty on Avainlippu-merkki.

Koko: L (katso kokotaulukko) | 110 x 116 cm + hapsut 10 + 10 cm
Materiaali: 100% villa (useita toimittajia)

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Haluatko hartiahuivin, kaulahuivin vai takin allekin mahtuvan asusteen? Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.

S-kokoinen villahuivi

S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, ne ovat usein silkkivillaisia huiveja esim. takin alla pidettäväksi.

M-kokoinen villahuivi

Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, kapeampiharteisille aikuisille hartiahuiviksikin.

 

L-kokoinen villahuivi

Yleisin huivikoko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille hartiahuiviksi tai kaulalla pidettäväksi. Ei mahdu takin alle.

XL-kokoinen villahuivi

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vainunpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Inari Handicrafts

Pohjoisen tuulen, tuiskun ja kaamoksen karaiseman naisen käsissä syntyy lämpimiä tekstiileitä. Vanhemmiltaan käsityön kipinän perinyt Anne Portti on lukioikäisestä asti tiennyt haluavansa käsityöalalle.

Kun Anne kutoo, löytyy hänen mielensä tilaan, jossa on hyvä olla. Tämä käsityön rauha välittyy tuotteisiin kiireettä viimeisteltynä käsialana. Kutomisen lisäksi rauha löytyy erämaista. Huivien kaunis värimaailma kuvastelee Lapin luonnossa koettuja hetkiä, esimerkiksi vaikutelmia sumuiselta erämaajärveltä tai hillasuolta.

Tuotteet

Anne Portin korkealaatuisista materiaaleista valmistetut Inari Handicrafts -silkkivilla- ja villahuivit kudotaan käsin Inarijärven rannalla, Inarin Hirvasniemessä. Valikoimaan kuuluu huiveja suurista hartiahuiveista pienempiin asustehuiveihin, kaikissa Lapin väreissä. Inari Handicrafts-tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Inari Handicrafts

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villahuivi keltainen XL Hilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *