Villahuivi Aurora 2 uniikkiversio yönsininen XL

(1 tuotearvio)

329,00 

Myyjä: Sari Pehkonen

Erittäin suuri turkoosin ja tummansinisen värinen villahuivi. Soveltuu hartiahuiviksi ja ihanan reiluksi kaulahuiviksi.

Loppuunmyyty malli, katso muuta villahuivit täältä.

Tämä huivi on dramaattisempi versio Sari Pehkosen Aurora-villahuivista. Kuviossa on alkuperäistä enemmän tummaa yönsinistä lankaa. Huivia on saatavilla vain yksi kappale.

Valmistettu korkealuokkaisesta villalangasta käsityönä.

Koko: XL (katso kokotaulukko) | 106×107 cm + hapsut n. 10 + 10 cm
Värit: päävärit turkoosi + yönsininen, kuviossa pinkki, purppura, keltainen, valkoinen, harmaa

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): P15-K356 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Katso kuvat alkupeperäisen Aurora-huivin sivulla. Kokoluokka on helmpompi hahmottaa mallin päällä.

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Hartiahuiviksi kannattaa valita mahdollisimman suuri, kaulahuivina pienemmät voivat olla mukavampia. Jos haluat takin allekin mahtuvan asusteen, valitse pienimmästä päästä. Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.

Villahuivien kokotaulukko

S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, lapsille tai pienikokoisille aikuisille hartiahuiviksikin. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.

Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii mianiosti kaulalla pidettäväksi ja aikuisille hartiahuiviksi. Ei mahdu takin alle.

Yleisin suuren huivin koko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Erittäin suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille reilusti hartiahuiviksi. Voi pitää myös kaulalla. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Voi olla hieman hankala kaulalla. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Sari Pehkonen

Ivalolaisen omakotitalon ullakolta kuuluu kummia ääniä. Sari Pehkosella on jälleen riivaaja. Uusi villahuivi-idea ei jätä rauhaan ennen kuin Sari nousee puiset portaat ullakon salahuoneeseen, istuu anopin vanhojen kangaspuiden ääreen ja auttaa huivin maailmaan.

Monialaisen luova Sari jäi kertalaakista kutomiskoukkuun yli vuosikymmen sitten. Hänen toissään toistuva väri on violetti, muut värit ja kuosit ilmestyvät loimiin intuitiivisesti, kuin oman tahtonsa mukaisesti.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Sari Pehkonen

1 review for Villahuivi Aurora 2 uniikkiversio yönsininen XL

  1. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

    Kaunis huivi mutta pienempi ja ohuempi kuin odotin. En ehkä ihan hahmottanut mittoja vaikka tutkinkin…Pääsi kuitenkin käyttöön hartiahuiviksi sisälle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *