Riekko isot korvakorut hopea 3 laukkasta

(1 tuotearvio)

165,00 

Suunnittelija: Anitta Vierelä

Käsintehdyt isot hopeakorvakorut Anitta Vierelän suunnittelemaa Riekko-korusarjaa. Riekkofiguuri koristeltu sahatuilla aukoilla ja skramboleeraamalla. Laukkaset tuovat koruun elävyyttä. Kiinnitetään korvaan hopeatapilla ja silikonitupella.

Käsintehty koru voi hieman vaihdella ulkonäöltään kuvista, mutta sielu on sama. Mikäli et olisi jostain syystä tyytyväinen yksilöösi, voit palauttaa sen ilmaiseksi.

Figuuri, laukkaset ja tapit 925 hopeaa
Figuurin leveys ~3cm

Valmistettu käsityönä Inarissa

Sarjassa saatavilla:
Riekko-sarja: Korvakorut (3 laukkasta)Korvakorut (4 laukkasta) | Nappikorvakorut | Sormus (iso, laukkasilla)Sormus (pieni riekko)

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3187 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Riekko nauraa räkättää,
jäljet hauskat lumeen jättää,
kuin taidetta keväthangella,
riekko tuo puhtoinen, keikistelee,
puvullansa valkealla”

Riekko on lappilaisessa mytologiassa elämän lintu. Monelle entisajan lappilaiselle se oli sitä ihan käytännössäkin: sitä metsästettiin ruoaksi ja sillä käytiin kauppaa norjalaisten kanssa.

Käydessään talvihangilla valkoisessa höyhenpuvussa lintu on paitsi hohtavan puhdas, myös kaunis muodoltaan. Riekon estetiikka viehätti Anitta Vierelää niin paljon, että hän suunnitteli sille omistetun korusarjan.

Sarjan korvakorujen ja sormuksen riekko-figuurien reunat sekä pintaan sahatuttujen aukkojen reunat on koristeltu skramboleerauksella. Isommissa koruissa killuvat hopealaukkaset elävöittävät korua ja saavat aikaan kaunista, helkkyvää valoa.

Riekko-sarjan isot hopeakorvakorut 3 laukkasen malli
Figuuri, laukkaset ja tapit 925 hopeaa
Figuurin leveys ~3cm
Valmistettu käsityönä Inarissa

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että kaikki Anitta Vierelän korut valmistetaan käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa aavistuksen tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen ilmaiseksi 14 päivän kuluessa.

Lisätiedot

Koko

16,5 mm, 17 mm, 17,5 mm, 18 mm, 18,5 mm, 19 mm, 19,5 mm, 20 mm

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

1 review for Riekko isot korvakorut hopea 3 laukkasta

  1. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

    Hei! Kyllä ovat kauniit, mutta tappeja saan varottaa etteivät taivu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *