Riekko hopeasormus

129,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Riekko hopeasormus säädettävällä renkaalla. Riekkofiguuri koristeltu sahatuilla aukoilla ja skramboleeraamalla. Valmistettu käsityönä Inarissa.

Materiaali: 925 Hopeaa
Koko: 17-20 mm

Sarjassa saatavilla:
Riekko-sarja: Korvakorut (3 laukkasta)Korvakorut (4 laukkasta) | Nappikorvakorut | Sormus (iso, laukkasilla)Sormus (pieni riekko)

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Valitse oikea sormuskoko

Saatavilla kahta eri sääödettävää kokoa. Pienempi 16-18 mm ja isompi 18-20 mm. Löydät ohjeen sormuskoon valintaan alta.
Huomioi poikkeava toimitusaika: Jos kokoa ei löydy varastosta, valmistetaan sormus tilauksesta ja toimitusaika jälkitoimituksena noin 1-2 viikkoa. Jos kokoa löytyy varastosta, normaali 3-5 päivää.

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3188 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Riekko nauraa räkättää,
jäljet hauskat lumeen jättää,
kuin taidetta keväthangella,
riekko tuo puhtoinen, keikistelee,
puvullansa valkealla”

Riekko on lappilaisessa mytologiassa elämän lintu. Monelle entisajan lappilaiselle se oli sitä ihan käytännössäkin: sitä metsästettiin ruoaksi ja sillä käytiin kauppaa norjalaisten kanssa.

Käydessään talvihangilla valkoisessa höyhenpuvussa lintu on paitsi hohtavan puhdas, myös kaunis muodoltaan. Riekon estetiikka viehätti Anitta Vierelää niin paljon, että hän suunnitteli sille omistetun korusarjan.

Sarjan korvakorujen ja sormuksen riekko-figuurien reunat sekä pintaan sahatuttujen aukkojen reunat on koristeltu skramboleerauksella. Isommissa koruissa killuvat hopealaukkaset elävöittävät korua ja saavat aikaan kaunista, helkkyvää valoa.

Oikean sormuskoon valinta

Jos et tiedä omaa sormuskokoasi, se kannattaa mitata ennen tilaamista. Sormuksen koko on ilmoitettu sisähalkaisijan millimetreinä. Kultasepänliikkeissä on mittarenkaat, joilla koon saa selville helposti. Tee-se-itse-tyypit suoriutuvat tästä kotioloissakin.

Leikkaa suikale taipuisasta pahvista. Kierrä se sormen ympäri (mahdollisimman pyöreänä) ja merkitse kynällä kohta, jossa rengas tuntuu sopivalta. Mittaa tulos ja saat sormuksen sisärenkaan pituuden. Katso oheiseeta muuntotaulukosta halkaisija.

  • Sormus ei ole suljettu ja sitä voi avata suuremmaksi varovasti venyttämällä.
  • Sormen paksuus vaihtelee päivän mittaan ja lämpötilan mukaan. Parasta on sovittaa koko keskellä päivää huoneenlämmössä.
  • Mittaa koko paksuimmasta kohdasta – joillakin se on nivel, toisilla sormuskohta
  • Jos tilaat sormuksen kotiin kuljetettuna (Inarissa ja Ivalossa), voimme ottaa muutaman eri koon sovitettavaksi, mikäli niitä on varastossa

 

Sormuksen koko Sisähalkaisijan ympärysmitta
16-18 mm 50,2 – 56,5
18-20 mm 56,6 – 62,8

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että kaikki Anitta Vierelän korut valmistetaan käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa aavistuksen tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Lisätiedot

Koko

16-18 mm, 18-20 mm

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riekko hopeasormus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *