Ale!

Pinkit Pieksut Taveämmi Sneaker uniikkipari

608,00  328,00 

Suunnittelija: Virpi Jääskö

Tämä tuote on Taveämmi Sneaker Pieksu-mallinen pieksu, erikoisvärinen uniikkipari. Normaalisti valmistetaan vain tilauksesta, tämä saatavilla heti. Koko 39 (sopii jalalle jonka pituus 24,7 cm).

Lievä värivirhe, jonka vuoksi erikoistarjouksessa. Huomaathan siis: pinkissä värissä hieman epätasaisuutta, katso kuvasta tarkemmin. Ei se paljon menoa haittaa.

Näitä käsintehtyjä pieksuja ei halua piilottaa vakan eikä pöydän alle. Malli on rento, ja ilme on tennari. Lähes varpaisiin ulottuva nauhoitus antaa tarvittaessa tilaa rintavammallekin jalalle. Pohja Vibramin kesäpohja, jossa on sopivasti volyymiä. Käsinmaalattuja nautaparkkia, vuori poroa.

Jos ihastuit kenkään, mutta parin koko ei ole sopiva, voit hankkia samanlaisen tilaustuotteena Taveämmi Sneaker Pieksu-sivulta. Valitse värivaihtoehdoksi ”Tilausväri”.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): P08-K3095-pinkki Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä tuote on uniikkipari kokoa 39.

Taveämmi on laadun suhteen ankara tekijä. Hän ollut tämän kengän väriin 100% tyytyväinen, joten nyt lähtee käsintehdyt pieksut lähes puoleen hintaan. Huomaathan siis: pinkissä värissä hieman epätasaisuutta, katso kuvasta tarkemmin.

Katso mallin tarkemmat tiedot ja koon mittausohje: Taveämmi Sneaker Pieksu-sivulla.

Jos ihastuit kenkään, mutta parin koko ei ole sopiva, voit hankkia samanlaisen tilaustuotteena Taveämmi Sneaker Pieksu-sivulta. Valitse värivaihtoehdoksi ”Tilausväri”. Saatavana myös valkoisella pohjalla.

Taveämmi

Virpi Jääskön elämä oli johtanut hänet hankevetäjäksi Saamelaisalueen koulutuskeskukseen. Sydän ja mieli kaipasivat kuitenkin EU-raporttien ja deadlinejen maailmasta johonkin yksinkertaisempaan, konkreettisempaan. Ehkä lähemmäksi lapsuudesta ja poronhoidosta tuttua juurevaa omavaraistalouden aikaa, jossa työn tulos on käsinkosketeltava. Reitti löytyi käsityöläisyydestä.

Virpi oli jo aiemmin opiskellut käsitöitä iltakursseilla ja tehnyt paljon perinteisiä karvakenkiä, vanttuita, housuja ja lapintakkeja perheensä tarpeisiin. Suutariopintojen ja myöhemmin jalkinekisällin ja jalkinemestariopintojen kautta Virpi uskalsi tehdä käsityöstä itselleen ammatin.

Taveämmin, Pohjanakan tehtävä on puhaltaa kotipalkisten perinteisiin uutta liekkiä ja tuoda ne luontevaksi osaksi tämän päivän elämää. Tuotteiden laatu nojaa Virpin keräämään laaja-alaiseen tietotaitoon, joka käsittää jalkinevalmistuksen prosessin designista perinnemateriaalien valmistuksen kautta nykyaikaisesti ja huolellisesti viimeisteltyyn tuotteeseen.

Tuotteet

Modernin kyläsuutarin pajan tuotteet ovat hidasta luksusta ja pikamuodin vastakohta. Jokainen Taveämmi-pieksupari valmistetaan tilauksesta, valmista varastoa ei ole. Virpiä kiehtoo lappilaisissa perinnemateriaaleissa kova työ ja pitkä matka raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi. Hän tekee usein sisnan (poronnahka) ja koipiturkiksen itse, aikaa ja vaivaa säästämättä.

Modernit kengänvalmistuksen metodit ja työvälineet, sekä omaääninen, kokeileva estetiikka venyttävät perinnekäsityön rajoja ja päivittävät pieksut 2020-luvulle. Taveämmi-pieksuissa yhdistyy sulavasti länsimaisen ja lappilaisen kengänteon työtavat ja historiat, osaamisjatkumon ja perinteiden kunnioittaminen sekä toisaalta uuden muodin luominen ja salliva kokeilu.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Taveämmi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pinkit Pieksut Taveämmi Sneaker uniikkipari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *