Kaipaus hopeasormus

119,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Erikoinen avonainen hopeasormus. Valmistetu käsityönä hopeasta, kuviot skrapboleeraus-tekniikalla.

Anittan uniikit – suoraan pajalta. Näitä koruja on saatavilla vain yksi kappale.

Materiaali: 925 Hopea
Koko: 18,5-19 mm ks. koko-ohje alta.
Tehty käsityönä Lapissa.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3244 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sormuskoon tarkastaminen

Jos et tiedä omaa sormuskokoasi, se kannattaa mitata ennen tilaamista. Sormuksen koko on ilmoitettu sisähalkaisijan millimetreinä. Kultasepänliikkeissä on mittarenkaat, joilla koon saa selville helposti. Tee-se-itse-tyypit suoriutuvat tästä kotioloissakin.

Leikkaa suikale taipuisasta pahvista. Kierrä se sormen ympäri (mahdollisimman pyöreänä) ja merkitse kynällä kohta, jossa rengas tuntuu sopivalta. Mittaa tulos ja saat sormuksen sisärenkaan pituuden. Jos pituus on välillä  56,6 – 59,7 mm, tämä sormus sopii sinulle. 

Vaihtoehtoinen tapa: laita mittanauha sinulle sopivan sormuksen päälle ja tiiraa halkaisjan lukema: jos lukema on 18,5 – 19 mm, tämä sormus sopii sinulle.

  • Kaipaus-sormus ei ole suljettu ja sitä voi avata aavistuksen suuremmaksi varovasti venyttämällä, joten myös n. 0,5mm pienempi koko sopii.
  • Sormen paksuus vaihtelee päivän mittaan ja lämpötilan mukaan. Parasta on sovittaa koko keskellä päivää huoneenlämmössä.
  • Mittaa koko paksuimmasta kohdasta – joillakin se on nivel, toisilla sormuskohta

 

Lisätiedot

Malli

Malli 1: Iso laukkanen, Malli 2: Isompi laukkanen, Malli 3: Kolme ympyrää, Malli 4: Neljä ympyrää, Malli 5: Ympyrä ja kolmio, Malli 6: Ympyrä ja neliö, Malli 7: Pipari

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaipaus hopeasormus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *