Kaamoskoivu tyynynpäällinen

256,00 

Myyjä: Nita Rebekka Huomo

Uniikkikappale KOIVU-tyynysarjaa. Alusta loppuun käsityönä valmistettu tekstiiliteos laadukkaista luonnonmateriaaleista.

Koko: 40cm x 40cm

Materiaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: puuvilla poppanakude, juutti, 100% villalanka
Metallinen, kierrätetty vetoketju
Sisustyyny/täyttö sisältyy hintaan.

Huom. poikkeava toimitusaika 1-2 viikkoa.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P07-K3077 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kun kaamos maalaa kaiken pinkkiin ja purppuraan, koivun valkoinen runko imee itseensä vaaleanpunaisen olemuksen ja värityksen. Tyyny on saanut inspiraation tammikuun pakkaspäivistä ja pehmeästä purppurataivaasta, joka värittää tunturikoivun rungot vaaleaan punaan. Tyyny on uniikkikappale KOIVU-tyynysarjaa.

Perinteisesti kangaspuilla kudottu tyyny on valmistettu alusta loppuun käsin, ilman teollisia työvaiheita tai välineitä. Materiaaleina on käytetty laadukkaita luonnonkuituja, jotka tekevät tuotteesta ylellisen ja arvokkaan tuntoisen. Tyynyn kohokuvio on käsin poimittu.

Koko: 40cm x 40cm

Materiaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: puuvilla poppanakude, juutti, 100% villalanka
Metallinen, kierrätetty vetoketju
Sisustyyny/täyttö sisältyy hintaan.

Hoito-ohje: Villa on ihana luonnontuote, joka kaipaa helliä otteita ja huolenpitoa. Oikein hoidettuna laadukas villa hylkii likaa, joten vältäthän turhaa pesua. Usein huolellinen tuuletus riittää. Tämä tyyny rakastaa pakkasta. Käsinpesu haaleassa vedessä. Tuote ei kestä hankausta. Tasokuivaus.

Nita Rebekka Huomo

Kankaankutoja ja valokuvataiteilija Nita Rebekka Huomo suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Hän seurasi unelmaansa muuttamalla etelästä Inariin toteuttamaan visiotaan. Nita Rebekka haluaa nostaa perinteisten, käsin valmistettujen tekstiilien arvoa tuomalla ne tähän päivään, ja tarjoamalla yksilöllisyyttä ja kotimaisuutta arvostaville asiakkailleen täysin uniikkeja tekstiiliteoksia.

Tuotteet

Kaikkialla ympärillämme vallitsee luonnon hallittu kaaos. Tätä ilmentävät myös Nita Rebekan modernit taide- ja sisustustekstiilit, joissa orgaanisen rönsyilevät elementit tasapainoilevat geometristen kudontakuvioiden kanssa. Nita Rebekka pitää suurista kontrasteista: kova materiaali kohtaa pehmeän, musta valkoisen. Hän rikkoo työssään perinteitä ja kokeilee rohkeasti uutta, mutta suuntaa aina määrätietoisesti hallittuun ja harmoniseen lopputulemaan. Kaikki Nita Rebekan tekstiilit syntyvät alusta loppuun asti käsityönä, korkealaatuisista materiaaleista. Jokainen teos on yksilönä valmistettu, massatuotantoa ei harrasteta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Nita Rebekka Huomo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaamoskoivu tyynynpäällinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *