Villahuivi violetti

(1 tuotearvio)

0,00 

Myyjä: Piia Kangas

Lämmin, käsinkudottu villahuivi pohjoisen keleille. Villahuivia voi käyttää kaulalla, harteilla tai vaikkapa vauvan vilttinä rattaissa. Huivi on valmistettu suomalaisesta karstavillasta, jossa on villan oma rasva tallessa.

Loppuunmyyty malli. Mutta ei hätää, meillä on suuri valikoima muita: Villahuivit 2022.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): P02-T3035 Osasto:

Kuvaus

Suomalaisesta karstalangasta valmistettu villahuivi on ekologinen valinta. Karstalanka on suomalaista villaa, joka on valmistettu ja värjätty Suomessa. Huivit on valmistettu kangaspuilla kutomalla, eikä valmistukseen ole käytetty sähköä kuin suunnitteluvaiheessa ja kudinlankojen puolauksessa.

Monikäyttöinen villahuivi toimii kaulalla, harteilla tai vaikkapa vilttinä. Materiaali on todella lämmin ja kartsalangassa on säilynyt villan omat rasvat, jotka hylkivät likaa. Karstalanka ei myöskään nyppyynny niin helposti ja pysyy ryhdikkäänä pitkään.

Loppuunmyyty. Katso saatavilla olevat uudet villahuivimallit täältä.

Tiheys 4 lankaa/cm
Leveys ja pituus 108 cm hapsuineen.

Erityistä huomioitavaa: Käsinpesu, tasokuivaus. Villa on luonnonkuitu joka hylkii likaa, usein pelkkä tuuletus riitää puhdistukseksi. Ei koinsuojausta.

Piia Kangas

Myössäjärven ikivanhojen mäntymetsien villit lapintiaiset ja hömötiaiset näkevät tutun, pienikokoisen naisen saapuvan ja lennähtävät tervehtimään. Yksi istahtaa sormelle pähkinän toivossa, toiset sopuisasti harteille, mutta pipopaikalle pääsemisestä tulee kiistaa. Pehmeisiin materiaaleihin erikoistunut, saamen käsityöalan artesaani Piia Kangas viettää päivittäin aikaa kuljeskellen metsissä koiriensa kanssa. Mukaan hän kerää villiyrttejä kosmetiikkaan ja ruokiin, mutta myös muistiinpanoja luonnon väripaleteista, joita voisi hyödyntää uusien käsitöiden suunnittelussa.

Tuotteet

Piia suosii lähituotettuja, luonnollisia materiaaleja ja sähköttömiä työtapoja. Jokaiselle esineelle pitää olla käyttötarkoitus, mielellään useampiakin. Ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeitä arvoja.

Piian käsissä syntyy kauniita, kestäviä, maanläheisiä ja huolellisesti viimeisteltyjä tekstiileitä ja käyttöesineitä. Suomalaisesta ja pohjoismaisesta villasta valmistuu sähköttömin menetelmin huiveja ja vilttejä. Poron nahka eli sisna on mukautuva ja kestävä materiaali, joka taipuu käyttöesineiksi, vaatteiksi, kengiksi, pusseiksi ja laukuiksi.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Piia Kangas

1 review for Villahuivi violetti

  1. MINNA (varmistettu kirjoittaja)

    Tuote oli juuri sellainen kuin odotin <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *