Váimmueana hopeinen rannekoru pyöreillä laukkasilla

119,00 

Suunnittelija: Katja Magga

Katja Maggan Váimmueana-koruissa näkyvät elämän kimmeltävät valot ja varjot.

Jokaisella meistä on oma polkunsa, jotka risteävät auringon ja kuun alla. Poronsarvet kuvastavat, miten sukupolvien välinen yhteys sitoo meitä saamelaisia poluillamme toisiimme. Sarvet ovat kuin polkuja, jotka ovat jättäneet jälkensä meihin – haarautuen vuosi vuodelta, säilyttäen kuitenkin perustansa.

Katja Maggan suunnitteleman Váimmueana-korusarjan rannekoru. Korun pyöreitä hopealaukkasia koristavat sirot poronsarvikuviot. Yhdistä sarjan korvakoruihin ja kaulakoruun.

Valmistettu käsityönä.

Pituus: n. 19 cm
Laukkasen halkaisija: 1 cm
Materiaali: hopea 925

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P06-K3194 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Katja Maggan suunnittelema poronsarvikuvioinen hopearannekoru pyöreillä laukkasilla.  Valmistettu käsityönä.

Pituus: n. 20,5 cm
Laukkasen halkaisija: 1 cm
Materiaali: hopea 925

Huomaathan, että tuote on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Hopeakoruissa eroja on luonnonmateriaaleja vähemmän. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Katja Magga

Katja Magga on innovatiivinen korumuotoilija, jonka estetiikkaan on vaikuttanut kasvaminen saamelaisessa poronhoitoyhteisössä. Hän tuo työssään näkyviksi perinteisen kulttuurin lisäksi saamelaisen nykymuodin piirteitä. Tuotteet Päämateriaalinsa hopean lisäksi Katja hyödyntää koruissaan pohjoisen luonnonmateriaaleja kuten mateen ja lohen nahkaa, poronluuta, poronnahkaa (sisnaa) sekä poronkynttä (koparaa). Katjan Vaimmueana-sarjan korut ovat koristaneet pukuja Linnan juhlissakin.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Katja Magga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Váimmueana hopeinen rannekoru pyöreillä laukkasilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.