Silkkivillahuivi Revontulihuivi M

(3 tuotearviota)

300,00 

Suunnittelija: Inari Handicrafts

Kudoin huiviisi pohjoisen tähtitaivaan ja raitoihin revontulten värit, jotta taivaan tulet valaisisivat elämääsi eikä pimeys enää koskaan pelottaisi. 

Inari Handicrafts Revontulihuivi lämmittää sinua villan voimalla ja säteilee silkin kiiltoa. Silkkivillahuivi on erittäin pehmeä ja mukava kaulalla.  Valmistettu käsin kutomalla Inarissa. Tuotteelle on myönnetty on Avainlippu-merkki.

Koko: M (katso kokotaulukko) | 80 x 80 cm + hapsut 10 + 10 cm
Materiaali: Wetterhoffin silkkivilla + muut langat
Värit: Pohjavärinä tumma sininen, monisävyisessä kuviossa mm. pinkki, purppura,  harmaa, vihreä, vaaleansininen

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P12-3149 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Inari Handicrafts Revontulihuivi. Kuvio tavallista monisävyisempi, värit liukuvat toisiin kuten väräjävät revontulet.  Silkkivilla on arvokas ja ylellinen materiaali, joka on erityisen mukava ja pehmeä ihoa vasten.

Silkkivillahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus. Silitä varovasti, mielellään silityskankaan läpi.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Haluatko hartiahuivin, kaulahuivin vai takin allekin mahtuvan asusteen? Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.


S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, esim. takin alla pidettäväksi. Silkkivillaiset huivit ovat usein kokoa S tai M.


Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, kapeampiharteisille aikuisille hartiahuiviksikin.

Yleisin huivikoko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille hartiahuiviksi tai kaulalla pidettäväksi. Ei mahdu takin alle.

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vaununpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Myös suuret kaulahuivit usein tätä kokoa, sillä ne eivät ole neliön muotoisia.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Inari Handicrafts

Pohjoisen tuulen, tuiskun ja kaamoksen karaiseman naisen käsissä syntyy lämpimiä tekstiileitä. Vanhemmiltaan käsityön kipinän perinyt Anne Portti on lukioikäisestä asti tiennyt haluavansa käsityöalalle.

Kun Anne kutoo, löytyy hänen mielensä tilaan, jossa on hyvä olla. Tämä käsityön rauha välittyy tuotteisiin kiireettä viimeisteltynä käsialana. Kutomisen lisäksi rauha löytyy erämaista. Huivien kaunis värimaailma kuvastelee Lapin luonnossa koettuja hetkiä, esimerkiksi vaikutelmia sumuiselta erämaajärveltä tai hillasuolta.

Tuotteet

Anne Portin korkealaatuisista materiaaleista valmistetut Inari Handicrafts -silkkivilla- ja villahuivit kudotaan käsin Inarijärven rannalla, Inarin Hirvasniemessä. Valikoimaan kuuluu huiveja suurista hartiahuiveista pienempiin asustehuiveihin, kaikissa Lapin väreissä. Inari Handicrafts-tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Inari Handicrafts

3 reviews for Silkkivillahuivi Revontulihuivi M

 1. Kirsi K. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

 2. Anita Luokkanen (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Revontulihuivi on ihanaa materiaalia, juuri oikean kokoinen, ihanat värit. Olen tyytyväinen. Hinta ja laatusuhde ok.

 3. Siru (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *