Routa suuri hopeasormus

(1 tuotearvio)

205,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Suuri, näyttävä hopeasormus ei jää huomaamatta. Yhteenliitettyneissä hopeaympyröissä on kaikissa erilainen käsintyöstetty tekstuuri.

Anittan uniikit. Tätä sormusta on vain yksi kappale per koko.

Materiaali: 925 hopea
Koot: 16-20 mm
Valmistettu käsityönä Inarissa.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Valitse oikea sormuskoko

Saatavilla eri kokoisina 16-20 mm. Löydät ohjeen sormuskoon valintaan alta. Sormuksissa on parin millin säätövara.

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3224 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Oikean sormuskoon valinta

Jos et tiedä omaa sormuskokoasi, se kannattaa mitata ennen tilaamista. Sormuksen koko on ilmoitettu sisähalkaisijan millimetreinä. Kultasepänliikkeissä on mittarenkaat, joilla koon saa selville helposti. Tee-se-itse-tyypit suoriutuvat tästä kotioloissakin.

Leikkaa suikale taipuisasta pahvista. Kierrä se sormen ympäri (mahdollisimman pyöreänä) ja merkitse kynällä kohta, jossa rengas tuntuu sopivalta. Mittaa tulos ja saat sormuksen sisärenkaan pituuden. Katso oheiseeta muuntotaulukosta halkaisija.

  • Routa-sormus ei ole suljettu ja sitä voi avata suuremmaksi varovasti venyttämällä, joten on parempi valita 0,5mm pienempi kuin suurempi koko
  • Sormen paksuus vaihtelee päivän mittaan ja lämpötilan mukaan. Parasta on sovittaa koko keskellä päivää huoneenlämmössä.
  • Mittaa koko paksuimmasta kohdasta – joillakin se on nivel, toisilla sormuskohta

 

Sormuksen koko Sisähalkaisijan ympärysmitta
16-17 mm 50,2 – 53,4
17-18 mm 53,5 – 56,5
18-19 mm 56,6 – 59,7
19-20 mm 59,8 – 62,8
20-21 mm 62,9 – 65,9

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että kaikki Anitta Vierelän korut valmistetaan käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa aavistuksen tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen ilmaiseksi 14 päivän kuluessa.

Lisätiedot

Koko

16,5-17,5 mm, 18-19 mm, 19-20 mm

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

1 review for Routa suuri hopeasormus

  1. Mari (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana rouheinen sormus 💖

    Kuva #1 kohteestaMari
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *