Perhorasia Puinen Taimen

239,00 

Myyjä: Petteri Kyrö

Upea puinen perhorasia laatua arvostavalle kalahenkilölle. Kaikista rakkaimpien ottiperhojen säilytykseen suunniteltu koivunpahkarasia on valmistettu käsityönä Ivalossa. Uniikkityö, vain tämä kappale saatavilla.

Puumateriaalit hankittu Inarin Lapista. Kansi koivunpahkaa, jossa kalalyöte raidanjuuripahkaa. Rasian reunat ja pohja koivua, pientä loimukuviota. Värjätty tummaksi ja käsitelty mehiläisvahalla.

Toimiva taidekäsityöesine ei ole vain kaunis katsoa, perhorasia on myös tarkoitettu kovaan käyttöön. Saranat ja lukko on niitattu messinkitapeilla – tämä on naulaa tai ruuvia kestävämpi ratkaisu. Rasiaan kuuluu laadukas 4 mm foamlevy, jossa perhot pysyvät hyvin kiinni. Rasiaan mahtuu hyvin isotkin perhot.

Koko: korkeus n. 5 cm, leveys n. 18,5 cm, syvyys 11,3 cm
Materiaalit: koivunpahka, raidanjuuripahka, koivu. Lukot ja saranat messinkiä. Sisällä foam-vuori.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P10-K3205 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Petteri Kyrön suunnittelema ja käsin valmistama puinen perhorasia taimen-kuviolla. Uniikkityö, saatavilla vain tämä kappale.

Jos rasia tulee lahjaksi, on rasian pohjaan mahdollista saada kolvattu omistuskirjoitus.

Koko: korkeus n. 5 cm, leveys n. 18,5 cm, syvyys 11,3 cm
Materiaalit: koivunpahka, raidanjuuripahka, koivu. Lukot ja saranat messinkiä. Sisällä foam-vuori.

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perhorasia Puinen Taimen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *