Lehdykkä tupla riippuvat korvakorut hopeaa

(1 tuotearvio)

135,16 

Myyjä: Anitta Vierelä

Koivunlehdet kantavat Suomen suven muistoja. Saunavasta, koivuseppele, juhannuskoivut portaiden pielessä, hiljainen, nuori koivumetsä yöttömässä yössä…

Lehdykkä-korusarjasta löytyy eri kokoisia versioita. Nappimalliset Lehdykät sopivat minimalistiseen makuun ja arkikäyttöön. Kahdesta lehdestä muodostuvat näyttävämmät, roikkuvat korvakorut sopivat juhliinkin.

Pituus: 4 cm
Pituus koukun kanssa: 5,5 cm
Materiaali: 925 Hopeaa

Sarjassa saatavilla:
Lehdykkä hopeakorut: Pieni nappi | Iso nappi | Tupla Nappi (tulossa)| Tupla riippuva korvakoru | Sormus (tulossa)

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3177 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Kesätuuli koivun lehdillä teutaroi,
kutsuu tanssiin villiin,
tule, tule Lehdykkäni, villisti kiepu,
ympäri, ympäri, oksasta pois, kanssani lähde jo ohoi!”

Käsin tehty on yksilö Huomaathan, että tämän Anitta Vierelän tuote on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

1 review for Lehdykkä tupla riippuvat korvakorut hopeaa

  1. Ing-May (varmistettu kirjoittaja)

    Välgjorda, snygga örhängen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *