Lehdykkä nappikorvakorut hopeaa (iso ja pieni)

89,00 109,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Koivunlehdet kantavat Suomen suven muistoja. Saunavasta, koivuseppele, juhannuskoivut portaiden pielessä, hiljainen, nuori koivumetsä yöttömässä yössä…

Valitse iso tai pieni Lehdykkä. Nappimalliset Lehdykät sopivat minimalistiseen makuun ja arkikäyttöön. Valmistettu käsityönä Inarissa.

Materiaali: 925 Hopeaa
Ison Lehdykän koko:  
n. 2,5 x 1,5 cm
Pienen Lehdykän koko: n. 2 x 1 cm

Sarjassa saatavilla:
Lehdykkä hopeakorut: Pieni nappi | Iso nappi | Tupla Nappi (tulossa) | Tupla riippuva korvakoru | Sormus (tulossa)

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3175 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Katso myös muut korut. Lehdykkä-korusarjasta löytyy eri kokoisia versioita: nappikorut sopivat käyttöön myös arjessa ja kahdesta lehdestä muodostuvat näyttävämmät, roikkuvat korvakorut sopivat hienosti juhlallisuuksiin. Täydennä kokonaisuus Lehdykkä-sormuksella.

”Kesätuuli koivun lehdillä teutaroi,
kutsuu tanssiin villiin,
tule, tule Lehdykkäni, villisti kiepu,
ympäri, ympäri, oksasta pois, kanssani lähde jo ohoi!”

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että kaikki Anitta Vierelän korut valmistetaan käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa aavistuksen tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Lisätiedot

Koko

Iso Lehdykkä, Pieni Lehdykkä

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehdykkä nappikorvakorut hopeaa (iso ja pieni)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *