Enkeliriipus Hopeaa Siipien suojassa

(1 tuotearvio)

129,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Siipien suojassa on hopeinen käsintehty enkeliriipus. Koruun tyylitellyn suojelusenkelin siipien suojasta pieni ihminen voi löytää turvaa maailman myrskyissä. Koru on myös sydämen muotoinen, kuvastaen rakkautta korun antajalta.

Siipien suojassa on sydämellinen muisto rippilapselle, kummilapselle, rakkaalle tai ystävälle. Sarjaan kuuluu korvakorut ja kaulariipus. Tehty käsin Inarissa.

Enkeliriipuksen leveys: n. 2,7 cm
Enkeliriipuksen korkeus: n. 3,5 cm
Ketjun pituus:
n. 58 cm
Materiaali: 925 hopea

Katso myös saman sarjan Enkeli korvakorut.

Huomioi poikkeava toimitusaika: Jos korua löytyy varastosta, normaali 3-5 päivää. Jos korua ei löydy varastosta, voit tilata sen silti. Koru valmistetaan tilauksesta jolloin toimitusaika jälkitoimituksena noin 7-9 päivää.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3173 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Ihminen, älä pelkää maailman myrskyissä, vaikka joskus korkealle laineet lyö, ja saapuu toinen toistaan pimeämpi yö. Siipieni suojaan saavu, ne levitän suojaksesi sun. Toivo täyttää sydämen, valaisee tiesi uuteen polkuun.”

Käsin tehty on yksilö Huomaathan, että tämän Anitta Vierelän tuote on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

1 review for Enkeliriipus Hopeaa Siipien suojassa

  1. Hannu Eirola (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *