Sykerö korvakorut hopea

90,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Käytännölliset, hopeiset nappikorvakorut tyylikkään yksinkertaisen ystäville. Pakkauksessa on kaksi paria, kahta eri kokoa.

925 hopeaa
Ison halkaisija 1,4-1,5cm
Pienen halkaisija 0,9-1cm

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3062 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käytännölliset nappikorvakorut tyylikkään yksinkertaisen ystäville. Pakkauksessa on kaksi paria, kahta eri kokoa. Voi käyttää myös ”eriparisina”.

Kuperaksi lyöty pinta on kuvioon valssattu. Metallin pinnassa on kaunis narunkerää muistuttava efekti. Jokainen nappi on uniikki kuvioltaan.

925 hopeaa
Ison halkaisija 1,4-1,5cm
Pienen halkaisija 0,9-1cm

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sykerö korvakorut hopea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *