Lähde roikkuvat hopeakorvikset laukkasilla

(1 tuotearvio)

165,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Lähde korvakorut syntyivät Anittan halusta tehdä korut, joissa on orgaaninen, luonnon muovaama muoto yhdistettynä pirskahtelevan iloisiin laukkasiin. Lähde on raikas, kirkas luonnon keidas. Se houkuttelee luokseen maistamaan jääkylmää vettä, joka kumpuaa maan uumenista.

Entisaikoina lähteiden ajateltiin olevan aukkoja toiseen maailmaan. Niitä pidettiin pyhinä ja käytettiin uhripaikkoina, joista haettiin onnea tai parannusta vaivoihin.
Korut on valmistettu käsityönä Lapissa.
Koko: pituus n. 5,5 cm

Materiaali: 925 hopea

KATSO MYÖS SARJAN MUUT KORVAKORUT

Lähde-sarja: Hete | Kaltio | Lähde

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K380 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että tämä Anitta Vierelän korut on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa veloituksetta.

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

1 review for Lähde roikkuvat hopeakorvikset laukkasilla

  1. Maija Ratanen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *