Korpinkallo kaulariipus hopeaa

(1 tuotearvio)

109,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Hopeinen kaulariipus ketjulla. Korpinkallo koristelu käsin skramboleeraamalla. Taivutettu keskeltä.

Korppiin liittyvä symboliikka ja linnun kallon muoto kiehtoi Anitta Vierelää. Hän halusi valmistaa riipuksen, joka ei olisi kuitenkaan liian osoittava. Syntyi tyylitelty, yhtäaikaisen siro ja maskuliininen koru, jota voivat kantaa kaikki sukupuolet.

Korppi yhdistyy mytologioissa viisauteen, hedelmällisyyteen ja luomiseen. Korpilla on myös ajateltu olevan yhteys henkivaltoihin.

Materiaali: 925 hopea
Koko: kallon pituus n 5cm, ketjun pituus n. 54 cm + 3 cm säätövara
Tehty käsin Inarissa.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3171 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Korppi, tuo yönmusta tarkkailija,
kuusen korkeimman latvassa
kairan kulkijaa tähyilee.
Lentoon lähtee, mennessään huutaa korp- korp,
tervemenoa kulkijalle näin toivottelee.”

Käsin tehty on yksilö Huomaathan, että tämän Anitta Vierelän tuote on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

1 review for Korpinkallo kaulariipus hopeaa

  1. Piia Leinonen (varmistettu kirjoittaja)

    Täysi 10, vastasi odotuksia ❤️

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *