Keisarillinen Premium -lahjakorttipaketointi

10,00 

Myyjä: Inarin Käsityöpuoti

Lahjakorttilahjojen Mr. Universum-finalisti, Puodin Keisarillinen Premium -lahjakorttipaketointi kohottaa lahjasi vahvoilla, vihreillä käsivarsillaan seuraavalle tasolle, ja saa lahjan avaajan sydämen pamppailemaan.

Kauniin metsänvihreästä, Puodin kultalogolla varustetusta mattapintaisesta pahvirasiasta paljastuu pehmeälle pohjalle satiininauhalla solmittu plike-lahjakorttikansi. Rusetin avaamalla kannesta löytyy valitsemasi lahjakortti.

Jos haluat, voidaan lahjakorttirasia lisäksi lahjapaketoida. Valitse mieleisesi kahdesta tyylistä:  Lappi-henkinen paketointi honkakuvioituun lahjapaperiin tai elegantti Juhla-paketointi, jossa kermanvaalealla pohjalla kultapellavakuviointi.

Toimitetaan Postin tai Matkahuollon pakettina. Alle 150 euron lahjakorttitilauksissa toimituskulu lisätään hintaan.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Lahjapaketointi

Lahjakorttirasian ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Valitse luonnonläheinen Lappi-paketointi tai kultapellavakuvioinen Juhla-paketointi.

Tuotetunnus (SKU): P00-3142 Osasto:

Kuvaus

Keisarillinen Premium -lahjakorttipaketointi on juhlava nimi pahvirasialle. Mutta se on ihan hieno pahvirasia, joka kannattaa säästää hyötykäyttöön vaikka askartelusälälaatikoksi.

Tämä tuote on paketointilisäpalvelu, joka on saatavissa lahjakorttituotteisiin (Valmiiksi painettu lahjakortti, Tilaustuotelahjakortit). Tilaa lahjakortit erikseen. Jos tilaat useampia lahjakortteja, tilaa yhtä monta paketointipalvelua. Jos haluat paketoinnin vai osalle lahjakorteista, mainitse asiasta Kassalla kommentit-kohdassa.

Kaikki lahjakorttimateriaalit – lahjakorttirasia, lahjakortin kartongit, lahjapaperit, lähetyspakkaukset – ovat FSC-sertifioituja tai kierrätettyjä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Satiininauha on valmistettu kierrätysmuovista.

Rasian koko: 16,7 x 16,7 x 3,2 cm

Inarin Käsityöpuoti

Inarin Käsityöpuoti on pieni, vastuullisesti toimiva, suomalaista taidekäsityötä, taidetta ja pohjoista muotoilua välittävä verkkokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan, omaehtoisen valikoiman, josta voit tehdä uniikkeja löytöjä, joita ei saa muualta. Kokoelman jokainen koru, huivi, lasiesine ja muu tuote on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. Puoti aloitti toimintansa kesällä 2017, verkkokauppa joulukuussa 2019. Tekijöitä yhdistää Inari ja halu pelata hyvien puolella. <h3>Tuotteet</h3> Verkkokaupan omia tuotteita ovat pakkauspalvelut ja lahjakortit.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Inarin Käsityöpuoti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keisarillinen Premium -lahjakorttipaketointi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *